Unboxing MonsterBox Juni 2022- Koffie (Video) 9 monsterbox Unboxing MonsterBox Juni 2022- Koffie (Video)
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle

Unboxing MonsterBox Juni 2022- Koffie (Video)

Toen ik in de nieuwsbrief las dat er een Monsterbox met als thema “koffie” te koop was wilde ik het nu wel een keer proberen. Wij zijn echte koffie liefhebbers dus dat klonk geweldig! Het was voor mij de eerste keer dat ik een Monsterbox kocht en ik hoopte dat er veel Nespresso cups in zaten… Voor € 14,95 is het goed te doen, prima prijs. Ik laat jullie zien wat er allemaal in zat. Een unboxing video dus!

Unboxing MonsterBox Juni 2022- Koffie (Video) 11 monsterbox Unboxing MonsterBox Juni 2022- Koffie (Video)

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie… Kennen jullie deze nog? Rita Corita zong dat, bizar dat je dat nooit meer vergeet haha! Wel heel prehistorisch voor de jongere generatie. Die snappen waarschijnlijk niet waar ik het over heb. Oké, verder over de Monsterbox…

Ik lees op de website van Monsterbox:

“Deze Monsterbox betreft de koffiecups editie voor o.a. Nespresso apparaten”.

Verderop lees ik: “Indien u de koffiecup of hond variant besteld zal er 1 product anders zijn t.o.v. de standaard Monsterbox.

Aha, ik begrijp het nu! Dat ene product waar ze het over hebben zijn dat die 2 cups van D.E?

In eerste instantie viel de box wat tegen, ik had toch meer Nespresso cups verwacht. Er zit wel een pak voor Iced Cappuccino (geproefd en lekker!) en een pak voor Vanille Latte oploskoffie in, maar verder niet veel koffie gerelateerde producten. Koekjes? Nee. Wel Kit-Kat, ook lekker voor af en toe.

Ik heb overigens ook de oploslimonade van Slimpie al geprobeerd en ai… die smaak valt mij enorm tegen. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik vind het naar iets van snoepgoed smaken, bijna chemisch, terwijl dat niet zo is. Jammer, ik hou het voorlopig bij de citroen versie, die is echt heel lekker. Ook de Argeta kip spread rund-salami is lekker. Een beetje pittig van smaak, daar hou ik wel van. Verder is de box helemaal prima qua variatie en merken!

Als er producten zijn waar je meer over wilt weten, laat het dan weten in de comments. Ik kan het dan in een KeeK op de WeeK vertellen.

Ben jij al bekend met de Monsterbox?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
1 maand geleden

Inderdaad maar 2 cupjes viel best tegen 🙁 maar verder ook wel content met de inhoud.

Deb
1 maand geleden

Leuk filmpje Babs! Ik kende deze box nog niet, maar had van een box met als thema ‘koffie’ wel wat meer koffie (gerelateerde producten) verwacht. Vind het een beetje misleidend. Denk dat je met de inhoud de waarde er wel uithaalt, maar het is niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Van die Nescafé sachets ben ik trouwens fan, heb ze in veel smaken thuis. Ben alleen niet zo van de ice coffee. Maar een echte koffie-lover haalt zijn/haar neus denk ik op voor aanmaak koffie 😂. Die bij mij thuis in ieder geval wel hihi.

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Ja nu wel mooi jasje heb je aan. Ik kocht die box toen wij nog in ‘s Hertogenbosch woonden én er Corona was een aantal keren voor mensen die ik niet vaak zag. Heb het hier ook nog 2 keer gedaan maar nu eigenlijk niet meer. Volgens mij doet Nespresso ook nooit mee aan dit soort acties. Tip van mij: deze week (tot en met zaterdag) zijn de eigenmerk capsules van de PLUS in de aanbieding aluminium cups voor Euro 1,00 per 10. Ik kocht er gisteren een aantal en ze zijn prima. Nespresso original koop ik nooit (meer) zijn… Lees verder »

chucky1012
chucky1012
1 maand geleden

Zo leuk.
Ik ben niet bekend met dit concept.
Fijne merken……
Hihihi….. ja hier ook iemand die dat liedje meezong.

Xoxo