waxmelt
Artikelen, Budget, Catrice, Nagels

My week in Pictures

My Week in Pictures

Catrice had een nieuwe lijn met allemaal pastelkleurtjes, en in het persbericht had ik het er al over dat ik daar dol op ben. Pastel is voor mij het ultieme lentegevoel. Dus toen ik ze in het schap zag staan bij het Kruidvat, moest ik natuurlijk eentje kopen!

Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeelmintgroen en helder framboos, allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire.

catrice light your fire

Het kwastje is inderdaad breed en ik vind het erg handig! Ik ga het nagelrad vullen met al mijn lievelingskleuren, en deze van Catrice is de eerste.

Crème Fresh by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

En ook ik ben gezwicht voor de Waxmelts… een review van alle geuren die ik besteld heb, volgt natuurlijk!

waxmelt

Waxmelts zijn door Waxmelts.nl handgemaakte geurblokjes van sojawas voor op de oliebrander. Het zijn als het ware geurkaarsjes, maar zonder lont.

Allemachtig, wat ruiken ze lekker!

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Delanghaarkapster
8 jaren geleden

Jaaaaa roze!!!!!!