Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review 9 haarkruller Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review
Artikelen, Haarverzorging, Reviews, Tools, Winkelen

Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review

Eind vorig jaar kocht ik deze draadloze haarkruller bij AliExpress. Ik had video’s van zo een soortgelijke kruller gezien op YouTube en het leek mij wel een handig hebbedingetje. Het is zo een haarkruller die een haarlok naar binnen slurpt en krult. Veel mensen vinden zo een ding heel eng, maar jullie kennen mij inmiddels wel. Ik hou wel van een “uitdaging”! Benieuwd of hij mij beviel?

Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review 11 haarkruller Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review

Koopje

Het is op zich een heel handig systeem, je hoeft niets in te draaien, het apparaatje doet dat voor je. Er zijn al heel lang van dit soort krullers op de markt en vanaf dag 1 vond ik ze al interessant. Het is gewoon leuk om af en toe je haar in de krul te zetten, al waren de eerste exemplaren wel een stuk duurder dan nu. Het loont zeker, als je even geduld hebt dan worden al die apparaten steeds goedkoper. Voor deze haarkruller betaalde ik bij AliExpress zo’n € 20 en nu heeft ook Bol.com ze ook voor € 28,99. Ik weet nog wel dat dit soort apparaten eerst over de € 100 waren en dat vond ik voor een hebbedingetjes toen simpelweg te duur.

Hoe werkt ie?

Je laadt hem op (ik stop hem dan in mijn pc) en dan kan je een tijdje ermee vooruit. Hoe lang durf ik niet te zeggen, ik gebruik hem maar heel af en toe. Je kan de temperatuur instellen (van 150° tot 200°) en hij kan linksom en rechtsom draaien. Je hoort 8 piepjes en dan zit de krul er in. Zo simpel en snel.

Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review 13 haarkruller Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review

Help, mijn haar zit vast!

Je moet wel goed opletten dat je een haarlak er netjes op legt, dus er moeten geen klitten of zo in zitten. Ik deed het laatst dus veel te gehaast. Ik draaide een lok eerst rondom mijn vinger en liet hem opslurpen. Toen ging het mis. Mijn haar zat erin vast en ik kreeg hem niet meer los. Een beetje paniek, want wat te doen? Mijn haar daar maar afknippen? Na een beetje gefrut kreeg ik gelukkig mijn haar toch los, gelukkig maar! Ik weet nu dat ik wel moet blijven opletten als ik hem gebruik en niet even snelsnel.

Het resultaat…

Het resultaat is goed, de krul zit er flink in en ik weet zeker dat als ik er een haarversteviger in had gedaan zoals bv. de saltwater spray van Zenz of daarna een haarlak had gebruikt dat mijn krullen nog steviger zouden zijn en een lange tijd ook goed blijven zitten.

Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review 15 haarkruller Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review

Ik moet alleen aanleren om de richting van de krul steeds aan te passen (ik ben soms zo een luilak ;)). Om en om krullen zal een mooier resultaat geven. Hier heb ik alles in één richting gedaan op 200° C.

Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review 17 haarkruller Draadloze haarkruller van Aliexpress- Review

Ik denk dat soortgelijke apparaten ook prima werken, je hebt ze in een soort tulpvorm en een met een grote ronding aan het eind. Geen spijt van deze aankoop!

Vind jij het ook leuk om af en toe van kapsel te veranderen?

-bevat affiliate link-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
25 dagen geleden

Wat een leuk apparaatje! Lijkt me heel handig. Ik zou ook in paniek raken als mijn haar vast zou komen te zitten 😂. Gelukkig is het goed afgelopen. Ik vind de krullen je erg mooi staan 😍. Ik pakte laatst de stijltang erbij want ik wilde eens stijl haar, maar het stond me echt niet mooi. Met de stijltang ben ik helaas ook niet al te handig want ik heb me er al een paar keer flink mee verbrand in mijn nek.

bychristiana
26 dagen geleden

Wauw Babs, dit staat je echt heel goed! Ik kan me inderdaad voorstellen dat je het apparaatje met beleid moet gebruiken. Mijn kapper gebruikt altijd zo’n krulfohn van Dyson, die werkt ook echt geweldig, maar ja, die prijs!!

Wendy
Wendy
28 dagen geleden

Wat zijn je krullen mooi, ik heb daar geen geduld voor.
Maar krullen vind ik super mooi. Wel vlecht ik mijn haar wel eens nat en laat het een nacht zitten. De volgende dag mooie krullen.

Rory
29 dagen geleden

Ik mocht dat belachelijk dure apparaat van Dyson van mijn schoonmoeder lenen. Je weet wel, dat hele uitgebreide ding van rond de 500 euro. Ik heb daar geen geduld voor. Het is het geld ongetwijfeld waard. Maar niet voor mij. Dat gepriegel met welke richting je de lok wilt hebben. En ik vind het niet eens zo lang blijven zitten (al had ik spul in mijn haren moeten doen van te voren). Ik ben eerlijk gezegd meer blij met mijn oude oldskool krultang van 16 euro van de Hema. Hij wordt ook niet te heet dus ook nog eens beter… Lees verder »

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Leuk en je haar zit prachtig. Wij waren vanmiddag even in de Media Markt voor een steelstofzuiger voor mijn moeder en daar zag ik een Dyson krul/styleding?? meer dan Euro 350,00…..overigens die stofzuigers ook erg duur en allemaal plastic. Toen ik een jaar of 14 was “krulde” deed mijn oma mijn haar (zij was kapster in voormalig Ned. Indië) met een ijzeren krultang die je in het vuur moest leggen. Volgens mij ook niet goed voor je haar maar het werkte wel. ‘s Nachts sliep ik later vaak met van die schuimrubberen krulspelden die ik eerst heel licht vochtig maakte… Lees verder »

Ilona
Ilona
1 maand geleden
Reply to  Ilona

Ik bedoelde meer dan 450,00….voor die krul/style tang. Nog erger dus.

Rory
29 dagen geleden
Reply to  Ilona

Ik heb een hele fijne steel stofzuiger van ROIDMI. Ideaal. Ook niet heel goedkoop maar wel fijn in gebruik en handig. De ROIDMI RS60

Annette
1 maand geleden

Leuk Babs, ik vind dit apparaatje ook interessant maar nooit aangedurfd en ook daarbij ik heb zulk fijn haar dat ik denk dat er geen krul houdt, tot op heden is het nog nooit iemand gelukt om bij mij krullen te zetten inclusief kappers, papilloten was het enige dat nog wel eens een klein beetje krul gaf maar dan was het na een uur of 2 volledig weg 🙂

chucky1012
chucky1012
1 maand geleden

Wat een prachtig eindresultaat…..
Leuk filmpje om te zien hoe jij de krultang gebruikt.

Xoxo