What's in my bag voor een zomerse dag 9 apple What's in my bag voor een zomerse dag
Accessoires, Artikelen, Lifestyle

What’s in my bag voor een zomerse dag

De zon schijnt langer, het weer is warmer en je kunt eindelijk langer op het terras zitten of je favoriete zomer outfit aan! Op een warme dag blijf je het liefst lang buiten of dat nou in Nederland is of in het buitenland. Ik heb een aantal belangrijke dingen op een rijtje gezet wat je altijd bij je moet hebben, zodat je niet nog snel naar de drogist hoeft te rijden of thuis een tussenstop moet maken. Zo geniet je de hele dag van het warme weer!
What's in my bag voor een zomerse dag 11 apple What's in my bag voor een zomerse dag
Stock Photo from Dmitry Lobanov/ Shutterstock

Flesje water

Ik heb altijd een flesje water of iets te drinken bij me. Het is erg belangrijk om gehydrateerd te blijven de hele dag door, dus daarom neem ik altijd een flesje mee dat ik kan vullen.

Mobiel

Ik ga niet het huis uit zonder mijn Samsung Galaxy A50 met hoesje! Ik heb altijd mijn smartphone bij me en zodat ik te bereiken ben of om foto’s te maken. Ik vind het daarom ook erg belangrijk om altijd een Samsung Galaxy A50 screenprotector te hebben om krassen te voorkomen. Vaak liggen mijn sleutels namelijk los in mijn tas.

Portemonnee

Ook erg belangrijk, je moet natuurlijk altijd je pasjes en geld bij je hebben. Anders kan je niet lekker een drankje kopen op het terras of een patatje om de honger te stillen!

iPad Mini

Als ik naar het park of strand ga vind ik het leuk om een serie te kijken, podcast te luisteren of een boek te lezen. Ik heb daarom een Apple iPad Mini 2019 gekocht, het is klein en licht zodat het altijd in me tas past. Net zoals voor mijn smartphone heb ik ook een Apple iPad Mini 2019 hoesje.

What's in my bag voor een zomerse dag 13 apple What's in my bag voor een zomerse dag

Stock Photo from Patrick Kosmider/ Shutterstock

Deo

Deo! Om de dag fris en fruitig door te gaan. Ik wil geen nare luchtjes of vlekjes op mijn kleding hebben en met deo kan ik dat altijd voorkomen. Ik raad aan om een mini versie in je tas te doen, bespaard ruimte en is licht. Ik vind het fijn om door de dag heen even op te frissen en het is altijd handig als je vriendin het niet meer heeft!

Make-up

Wanneer het erg warm is heb ik liever niet te veel make-up op, dat gaat namelijk smelten en aan het einde van de dag zie ik er niet meer uit. Ik hou het daarom vaak simpel met een beetje wenkbrauw make-up, oog make-up en waar nodig een beetje concealer. Ik heb altijd een klein make-up tasje bij me met vochtige doekjes om door de dag heen bij te werken.
-samenwerking-
Wat neem jij altijd mee in de zomer?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
gea
3 jaren geleden

Ik merk dat ik snel al veel in mijn tas prop, maar een deo, zonnebrand, drink flesje zijn wel extra’s die handig zijn met het warme weer.

Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Ik probeer altijd zo min mogelijk in mijn tas te gooien, maar vaseline neem ik altijd mee. Ik heb een hekel aan droge lippen namelijk 😉

Rory
3 jaren geleden

Eigenlijk zo min mogelijk (omdat ik altijd al een zware tas bij mij heb). Wel sinds kort een mini-spray met water voor de verfrissing. Mijn portemonnee, legitimatiebewijs, spiegeltje, pasjes, visitekaartjes (en dat alles in een ‘bag in my bag’, zakdoekjes, kauwgom, een nagelvijl en nog veel meer 🙂

Tessa
3 jaren geleden

In de zomer zit er altijd een flesje drinken en zonnebrandcrème. maar ook mijn gebruikelijke spullen zoals telefoon, portemonnee en sleutels