Event- Care Cosmetics Summervibes 9 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes
Académie de Beauté, Artdeco, Artikelen, Events, Huidverzorging, Merken, Pupa Milano

Event- Care Cosmetics Summervibes

Ik denk dat iedereen de zomer wel in zijn hoofd heeft, maar wat een pestweer is het nog. Bah, bah, en nog eens bah! Gelukkig kwam Care cosmetics to de rescue met een heel zonnig Summervibes event waar wij konden kennismaken met de nieuwste beautyproducten. Kijken jullie mee?

Event- Care Cosmetics Summervibes 11 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Het had weinig gescheeld of ik was er niet bij geweest. Toen wij wegreden goot het pijpenstelen en superheld als ik ben, met het drukke verkeer op de weg, opspattend water en weinig zicht maakte dat ik na 10 minuten tegen Jeroen zei dat hij wel de eerste afslag mocht nemen, richting huis… Zo’n event is natuurlijk onwijs leuk en een eer dat ik uitgenodigd ben maar ik zag mijzelf niet een uur lang stressen om daar te komen.

Gelukkig klaarde het op, de regen stopte. Halleluja! En zo ging ik zonder gekromde tenen richting Amsterdam.

Het event werd gehouden in de Kanarie Club en alles zag er lekker zomers uit. Ook altijd leuk om weer mijn collega bloggers te zien. Er was ook een lunch die bij binnenkomst al werd opgediend dus snel een leeg tafeltje gezocht. Samen met Bianca van Pinkit.nl en Christiana van ByChristiana.nl gezellig wat gegeten en vooral veel gelachen.

Boven was het spektakel en rond een zwembad zonder water (waar een enorme opblaas flamingo stond te pronken) stonden de bedrijven met hun mooie producten klaar.

Event- Care Cosmetics Summervibes 13 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Depilève

Of iemand zijn snor verwijderd wilde hebben? Ja, hoor, dat wil ik wel. Geen idee hoe mijn snor erbij stond, ik zie dat alleen met mijn 7x vergrootspiegel en met heel fel licht. Maar het is mooi meegenomen, of beter gezegd: Ik ben ze liever kwijt, want haartjes op een bovenlip zijn natuurlijk niet bepaald sexy voor een vrouw. Tegenwoordig doe ik het met een scheermesje (als ik eraan denk) maar door ze te harsen zijn ze wel langer weg. Met wortel en al.

De dame van de Depilève stand maakte eerst mijn huid schoon waarna zij de warme pasta opbracht. 3 strookjes, links, rechts en tussenstukje. Even tanden op elkaar en rats…Weg zijn ze. Niet pijnlijk hoor. Daarna gelukkig geen bultjes of vurige roodheid. Toen ik een tiener was had ik het ook laten doen… Dat was geen succes, de hele weg naar huis zat ik met een vuurrode bovenlip in de bus. En op die leeftijd schaam je je rot, ik denk dat mijn hoofd net zo rood was als mijn geharste bovenlip.

Event- Care Cosmetics Summervibes 15 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

De andere merken en producten:

PUPA

PUPA was natuurlijk ook van de partij. Fanny gaf mij een touch-up met de nieuwste bronzer van PUPA. Het licht wat daar was hielp niet mee voor de foto, maar het is zeker een prachtige bronzer! Gaan jullie meer van zien binnenkort! Op haar handen smeerde zij een tanner, geen selftanner, maar het gaf direct een mooie tint!

Goodiebag!

Ik mocht kiezen uit diverse goodiebags die klaarstonden. De inhoud was hetzelfde, alleen de tassen waren verschillend. (ik dacht dus dat al die tassen van de standhouders waren, hahaha!). Ik koos de mooie luxe tas van “Payot”. Een soort zwemtas maar dan chiquer. Het zal wel een betere naam hebben dan “zwemtas”, maar dat kwam het eerste in mij op…. 😉

Event- Care Cosmetics Summervibes 17 event care cosmetics Event- Care Cosmetics Summervibes

Het was weer een enorm leuk event, super veel gelachen en natuurlijk Care Cosmetics, bedankt dat ik er weer bij mocht zijn!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
3 jaren geleden

Aaah wat ziet het er leuk en gezellig uit! Goed dat jullie toch door zijn gereden, haha. Fijn dat het zo beviel! 🙂

Tessa
3 jaren geleden

zo te lezen was het een leuk evenement!

Robin
3 jaren geleden

Dat ziet eruit als een leuk event zeg! Mooie merken ook zelf gebruik ik graag Pupa. Gelukkig aankomende week weer mooi weer!:)
X Robin

bychristiana
3 jaren geleden

Awwww, ik vond het zo leuk om je weer even gezien en gesproken te hebben, het was echt weer een leuk event en oh, wat een mooie producten heb ik weer voorbij zien komen! Ik koos die gestreepte Pupa tas met de kusjes erop;-)

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Zo te lezen en zien een leuk event. Ben heel benieuwd naar de inhoud van je goodiebag.

Mariska
3 jaren geleden

Dat ziet er wel heel erg gezellig uit 🙂

Rory
3 jaren geleden

Ooooooh wat leuk! De Kanarie Club, daar zou ik graag eens naartoe gaan. En wat een leuk event. Eerlijk gezegd aarzel ik behoorlijk met mijn ‘snor’. Ik zou er graag eens wat aan willen doen. Maar ik ben ook bang voor verkleuring (pigment) als ik het dan eens laat doen.

Missynicolekatje
3 jaren geleden

Weer een leuk artikel meis en het is idd bagger weer hopelijk gaat de zon snel schijnen en krijgen we mooi weer.

Annette
3 jaren geleden

Wat leuk Babs en vast weer allemaal heerlijke producten! Ik laat sinds kort ook mijn bovenlip harsen als ik bij de schoonheidsspecialiste ben. Gelukkig word het bij mij ook niet rood 🙂

Mariska
3 jaren geleden

Kanarie club is zo’n leuke locatie! Tof event met mooie producten 😀 kan niet wachten tot zomers weer!