Dreamgirls
Artikelen, hannah

hannah SIRC viert spectaculair 35-jarig droomjubileum

hannah® SIRC viert spectaculair 35-jarig droomjubileum tijdens de musical Dreamgirls middels unieke samenwerking met Albert Verlinde Entertainment

Op zondag 12 oktober jl. vierde hannah® SIRC op een spectaculaire wijze haar 35-jarig jubileum. Dit werd groots gevierd tijdens de musical Dreamgirls in Theater Orpheus in Apeldoorn, middels een unieke samenwerking met Albert Verlinde Entertainment. Het theater was speciaal hiervoor omgetoverd tot een exclusief hannah® decor. Voor ruim 750 gasten, onder wie hannah® huidcoaches, leveranciers, printpers, bloggers, familie, vrienden en bekende Nederlanders werd het een avond om nooit meer te vergeten en waarbij dromen op meerdere wijzen werkelijkheid werden!

Dreamgirls

Toen wijlen Hannah Hakze zich in 1979 inschreef bij de Kamer van Koophandel en haar bedrijf startte, had zij een droom: ze wilde naam maken in de professionele schoonheidswereld. Hannah wilde iedere huid de kans geven op duurzame verbetering met haar unieke, zelf ontwikkelde behandelingen en producten. Nu, 35 jaar later, is de naam hannah® definitief gevestigd. Dromen zijn werkelijkheid geworden.

Dreamgirls, de musical

Dreamgirls hannah 35 jaar

Twee weken geleden ging de musical Dreamgirls in première en dit kreeg volop landelijke media-aandacht. Gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross vertelt Dreamgirls het verhaal van ´The Dreamettes´, oftewel drie zangeressen die als droom hebben om naam te willen maken in de muziekwereld. De musical wordt in Nederland geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment en wordt aangevoerd door twee van Nederlands beste zangeressen: Berget Lewis en Pearl Jozefzoon (The Voice of Holland). Samen met een ijzersterke cast en een 7-koppige live band brengen zij deze swingende nieuwe musicalsensatie naar de Nederlandse theaters. De kaartverkoop is de afgelopen weken in een recordtempo gestegen.

Wegens dit grote succes gaan zijn er nu reeds extra voorstellingen gepland in o.a. Doetinchem, Nijmegen, Gouda, Alkmaar, Den Bosch, Breda, Eindhoven en Zaandam. Daarnaast is ´Dreamgirls´ in februari 2015 gedurende 5 dagen te zien in Koninklijke Theater Carré in Amsterdam.

Een unieke samenwerking tussen hannah® SIRC en Albert Verlinde Entertainment

Monica en Kim KotterMet het 35-jarig hannah® jubileum in het vooruitzicht en aansluitend op het thema ´dromen die werkelijkheid worden´ ging directeur Monica van Ee enkele maanden geleden in gesprek met Albert Verlinde Entertainment. Dit, vanwege de musical ´Dreamgirls´ die naar de Nederlandse theaters zou komen. Deze bood hannah® SIRC reeds twee weken na de landelijke première, de unieke mogelijkheid om haar ‘koralen jubileum’ speciaal in de avond van 12 oktober exclusief te vieren met al haar gasten in Theater Orpheus in Apeldoorn. Ruim 750 Dream Girls en Dream Boys hulden zich hierbij in de dresscode cocktail, om het jubileum van hannah® in feestelijke stijl samen te vieren.

Trots op hannah®

Na het ontvangst en het welkomstdrankje werden alle gasten op het grote podium van Theater Orpheus officieel welkom geheten door presentatrice Kim Kötter. Op een groot beeldscherm werd vóór de aanvang van de musical ´Dreamgirls´ een korte ´Trots op hannah®´ film gepresenteerd. Hierin lieten onder andere huidcoaches en trouwe fans het publiek weten, waarom hannah® hun favoriete merk aller tijden is. Uniek en ontroerend in deze film waren beelden én woorden van wijlen Hannah Hakze, die vertelde over háár grote droom: huidverbetering bereikbaar én vooral mogelijk maken voor iedereen!

hannah® Jubileum Beauty & Lifestyle Special in samenwerking met 100% NL Magazine

Dreamgirls 100%NLNadat de gasten hadden genoten van de swingende musical ´Dreamgirls´ onthulde directeur Monica van Ee in samenwerking met 100%NL Magazine als verrassing de speciale 100%NL Beauty & Lifestyle Special ter ere van het 35-jarig hannah® jubileum. Op de cover van deze speciale editie staan Miss Universe Netherlands Yasmin Verheijen en Miss World Netherlands Tatjana Maul.

Een unieke editie met vrienden en relaties van hannah® SIRC

De coveronthulling van de 100%NL Beauty & Lifestyle Special werd gedaan op het grote podium van het Orpheus Theater door de twee Missen, samen met musicalster Berget Lewis, Kim Kötter en Monica van Ee. In deze unieke special komen vele hannah® vrienden en goede relaties voorbij, zoals huidcoach Amber van de Mheen, visagiste Carla Rep, haarstylist en -designer Hedwich Vigelandzoon, gezondheidscoach Ralph Moorman, tandarts prosthondontist/implantoloog Martijn Moolenaar, modeontwerper/stylist Odair Pereira en Kim Kötter. Tevens is er een uitgebreid interview door Kees Tol met de Missen Tatjana en Yasmin. Het eerste exemplaar werd op het podium uitgereikt door Lisette Sier, de hoofdredacteur van 100%NL Magazine.

One Night Only…dromen werden werkelijkheid!

 One Night Only, het spetterende slotnummer uit de musical ´Dreamgirls´ was ook een toepasselijk nummer in het kader van het 35-jarig hannah® jubileum. Voor één unieke, feestelijke avond was Theater Orpheus hét droomdecor van hannah®. Niet alleen kwamen de dromen van de musicalsterren uit, ook Hannah Hakzes droom, die van directeur Monica van Ee en het hannah® team om als merk naam te maken in de professionele beautywereld is zonder twijfel realiteit geworden!

Meer informatie

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

De 100%NL Beauty & Lifestyle Special in samenwerking met hannah® is vanaf heden verkrijgbaar bij de hannah® huidcoaches, Ergoline zonnestudio’s en wellness resort De Zwaluwhoeve.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments