Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review 9 handzeepscrub Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review
Artikelen, Huidverzorging, IK Skin Perfection, Merken, Reviews

Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review

Laatst kreeg ik deze prachtige glazen fles van Ik Skin Perfection , een handzeepscrub. Geen lichtgewicht dingetje maar een stevige, zware fles. Wat ziet die fles er prachtig uit, door de kleur doet het mij denken aan die oude apothekers flessen, heel mooi! Ik moest even goed kijken wat er in zat, want eerst dacht ik dat het een douchegel was, maar het bleek een handzeepscrub/botanic soap te zijn. Je kan het natuurlijk ook voor je lichaam gebruiken, alleen wel oppassen, de fles is van glas. En die wil je niet op de tegels laten vallen. Ik vind een handzeepscrub een slimme “uitvinding” want je handen scrubben doe je eigenlijk nooit, dus helemaal top. Zachte handen voelen gewoon lekker aan en zien er ook  verzorgder uit!

Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review 11 handzeepscrub Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review

Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub

Deze hydraterende zeepscrub zit boordevol planten- en kruidenextracten. Door toevoeging van kleine bamboescrubdeeltjes reinig je je handen op een zeer milde wijze. De Soap is dermatologisch getest, pH-neutraal en bevat een allergeenvrij parfum.

Samengevat:

  • Hydraterende en exfoliërende handzeepscrub
  • Boordevol planten- en kruidenextracten
  • pH-neutraal en bevat een allergeenvrij parfum

Ingrediënten:

Aqua, Acrylates Copolymer, Glycerin, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Avena Sativa Kernel Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Ascorbic Acid, Hypericum Perforatum Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Parfum, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Phenylpropanol

Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review 13 handzeepscrub Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review

Wat vind ik ervan?

De textuur van deze scrub is gelachtig en wat waterig. De bamboescrubdeeltjes zijn miniscuul, heel fijn van structuur. Ik denk dat ze de zeep en scrub dun hebben gehouden want het moet natuurlijk wel door het pompje heen kunnen. Het doseren lukt prima, je moet wel even wat kracht zetten op het pompje. De geur is zalig maar lastig te omschrijven. Meer zoet-fris dan oceaan-fris, heel lekker. Niet overheersend, maar je ruikt wel direct dat het een natuurlijke, subtiele geur is.

Je maakt je handen licht vochtig waarna je de scrub lekker inmasseert op je handen. Daarna spoel je het af met lauwwarm water.

Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review 15 handzeepscrub Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review

Door het scrubben worden mijn handen weer heerlijk zacht en ik ben er reuze blij mee. Misschien zonde zou je denken, maar als ik geschilderd heb wil er nog wel eens wat verf aan mijn handen zitten en zo scrub ik het er ook mooi vanaf! Plus dat deze zeep ook hydraterend werkt, zo worden je handen dubbel verzorgd! Ik denk dat deze handzeepscrub ook fijn is om je voeten eens een lekkere scrubbeurt te geven, misschien ga ik dat straks doen. Het is heerlijk warm weer, teiltje mee de tuin in en even mijn voetjes verzorgen. Die willen er ook leuk uitzien in sandaaltjes, toch?

Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review 17 handzeepscrub Ik Skin Perfection: Botanic Soap Hydraterende Handzeepscrub- Review

Over IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft

Tip! Je kan bij IK Skin Perfection ook mini’s en travelsize producten kopen, ideaal als je een keer iets uit wilt proberen!

Inhoud: 200ml/ € 25,95 (Ook verkrijgbaar in navulverpakking! IK Skin Perfection gelooft in een mooiere toekomst voor mens, dier en milieu en heeft daarom een refill flacon ontworpen).

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ilona
Ilona
1 maand geleden

Reageer zo laat omdat het eerst niet goed te lezen was in ik gisteren in Amsterdam was. 🙂 Nu weer goed.

Ilona
Ilona
1 maand geleden

Mooie fles hoor. Ik had een paar jaar geleden ook een scrub voor handen in zo’n zeeppompje gewoon van het Kruidvat of Etos dat weet ik niet meer. Maar vond het wel fijn, (of misschien was het wel van de Bodyshop) bij Kruidvat of Etos kan ik het op de website niet meer vinden. Qua handzeep koop ik meestal gewoon het goedkoopste spul van een huismerk dat ruikt ook prima. Kreeg voor mijn verjaardag een pompje van Rituals (Mehr) ruikt erg lekker maar erg prijzig. Fijne dag en doe rustig aan met die hitte 🙂

Annette
1 maand geleden

Ja hij doet het weer goed!