lavera Hydro Effect Serum
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, lavera, Merken, Reviews

Lavera – Nieuw! Hydro Effect Serum- review

Toen ik het Hydro Effect Serum voor het eerst gebruikte had ik nog niets van het persbericht gelezen. Mijn eerste indruk was: hyaluronzuur? Dit serum voelt qua werking aan als Mineral 89 van Vichy, bijzonder! Lees maar mee!

lavera_HydroEffectSerum u

 

Ik kreeg het Hydro Effect Serum mee na mijn bezoek aan The House of Rebels en was het bijna vergeten. Maar al rommelend in de tas vol met goodies vond ik deze topper. Direct opgesmeerd en ik was ook direct verkocht! Jeetje, wat is dit een heerlijk serum. Plakt niet, trekt als een malle in de huid en voelt super goed aan.

Lavera Hydro Effect Serum

Eerst even de informatie uit het persbericht wat ik kreeg:

 Natuurlijke bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wie denkt aan luchtvervuiling, denkt vaak aan de schadelijke effecten op het milieu. Fijnstof en uitlaatgassen vervuilen echter niet alleen de lucht, maar tasten ook het natuurlijk beschermend vermogen van de huid aan. Dit leidt tot een beschadigde en een droge huid, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering. Om je huid hiervoor te behoeden introduceert Lavera het nieuwe 100% natuurlijke Hydro Effect Serum met Anti Pollution Complex.

lavera_HydroEffectSerum_30ml_€13,99

 

Lavera Hydro Effect Serum

Het Lavera Hydro Effect Serum is het eerste 100% natuurlijke product dat de dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van luchtvervuiling.

De formule, gebaseerd op Aziatische huidverzorging, is vrij van siliconen, parabenen, parfum en conserveringsmiddelen. Het innovatieve Anti-Pollution Complex van biologische algen en natuurlijk hyaluronzuur beschermt de huid tegen schadelijke milieueffecten en vrije radicalen die de huid dof en vermoeid maken en gaan vroegtijdige huidveroudering tegen.

 Lavera Hydro Effect Serum 2

How To

Gebruik het Hydro Effect Serum simpelweg als de eerste stap van je skincare routine! Breng het product aan op een gereinigde huid en gebruik daarna je dagelijkse huidverzorging van Lavera. Dankzij de licht structuur trekt het serum snel in.

Het resultaat

Bescherming die je voelt en een stralende teint die gezien mag worden!

 

Wat vind ik ervan?

Nu weet ik niet hoe het exact werkt met de bescherming tegen luchtvervuiling maar ik merk dat mijn huid dit serum gewoon opslurpt en ook een soort beschermend laagje achterlaat. Het is ietwat milky, gel-achtig van structuur maar totaal niet plakkerig. De geur is mild! Een zachte, lieve geur als ik zo mag omschrijven.

En zoals eerder gezegd deed het mij direct denken aan de Mineral89 van Vichy, Ik vergelijk eigenlijk nooit merken en producten met elkaar maar ik had gewoon even een flashback.

llavera Hydro Effect Serum 1

De flacon waar de hydro serum in zit is van plastic en heeft een handig pompsysteem.  Ik ga deze nu dagelijks gebruiken want dit serum vind ik zeker een mooie eerste stap in mijn skincare routine!

 

Verkoopprijs

Lavera Hydro Effect Serum – 30 ml – € 13,99

 

 

Over Lavera

lavera Logo

Het Duitse lavera Naturkosmetik produceert met behoud van natuurlijke hulpbronnen en met respect voor mens, dier (100% dierproefvrij) en milieu, natuurlijke cosmetica en verzorging. lavera produceert huidvriendelijke en werkzame producten, en waar mogelijk gebruikt lavera plantaardige ingredienten van gecontroleerde biologische teelt. Niet alleen de producten, maar ook de verpakkingen worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De missie van lavera is “Organic and natural personal care for everyone”, natuurlijke cosmetica bereikbaar voor iedereen. De producten van lavera worden inmiddels verkocht in zo’n 40 landen. Natuurlijk, effectief en mooi.

Meer weten over de filosofie, doelstellingen en gecertificeerde producten van lavera Naturkosmetik? Bezoek de website: www.lavera.nl

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt als een heerlijk serum!

Danielle
4 jaren geleden

Deze lijkt me erg fijn ! Ik moet toch echt eens een product van Lavera gaan proberen.

Kayla
4 jaren geleden

Dit serum lijkt me fijn. Prettig dat hij geen plakkerig laagje achterlaat, dat vind ik zo vervelend!

Hennie
4 jaren geleden

Lekker Babs! Ik ‘vergeet’ Lavera heel vaak, maar als ik dit zo lees moet ik het toch maar even in de gaten houden. Ik ben nu bezig met de Mineral 89 van Vichy inderdaad en die vind ik ook heerlijk.

PS. Ik ververs je pagina nu heel vaak, ben benieuwd naar je Keek! 🙂

Deb
4 jaren geleden

Lavera is een van die natuurlijke merken die jaren geleden mijn ♥ heeft gestolen. Ik zou dan ook zeker dit nieuwe serum willen uitproberen, lijkt me heel fijn!

Charèl
4 jaren geleden

Mooi hoor, klinkt zeker fijn!

Rory
4 jaren geleden

Klinkt goed zeg! Ik herkende de naam en ik vond een handcrème van dit merk (vorig jaar gekregen in de goodiebag van de VIVA400). Die ga ik dus maar eens snel uitproberen. Overigens ben ik nu de Minéral89 aan het testen 😉

Annette
4 jaren geleden

Lekker, ik vind dit soort booster serums ook heel fijn. Mooi prijsje ook.

bychristiana
4 jaren geleden

Oh, dit serum is heerlijk! Echt super leuk dat Lavera nu eindelijk een serum in het assortiment heeft. Mooie ingredienten, en inderdaad, een lekkere geur, en natuurlijk een goede prijs! Ik gebruik deze ook graag.

chucky1012
4 jaren geleden

Er zijn zoveel fabrieken en auto’s maar ook vrachtauto’s etc. zodat de huid aangetast wordt door veel schadelijke stoffen maar ook van diverse fabrieken etc…..
Dus dan komt deze goede serum goed van pas.
Nu ik dit artikel gelezen heb ben ik er erg benieuwd naar…..

Een fijn weekend Xoxo