Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 9 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics
Artdeco, Artikelen, Care Cosmetics, Events, Make-up, Merken, Pupa Milano

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Vorige week maandag had Care Cosmetics een make-up inspiratiedag georganiseerd op de thuisbasis van Care Cosmetics zelf, namelijk in het hoofdkantoor in Barendrecht. In de showroom werd alle nieuwe make-up van de merken die Care Cosmetics huisvest uitgebreid aan ons getoond. Je kon je op laten maken door de MUA `s, maar je mocht ook zelf experimenteren met de make-up. International Make-up artist van PUPA Milano Giorgio Forgani was ook aanwezig. Kijk je mee?

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 11 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Bij binnenkomst kwam ik direct Ingrid Sielhorst tegen van New Eden Skincare. Leuk dat zij er ook was! In haar mooie schoonheidssalon in Culemborg ben ik een paar keer geweest en kreeg daar zulke fijne beauty behandelingen waar mijn huid echt van opknapte. Een leuke verassing om haar daar ook te treffen!

Klein clubje

Ik zat bij de middag shift, een gezellig klein groepje. Lekker overzichtelijk, en meer tijd om met diverse collega`s even bij te kletsen.

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 13 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

De mensen van het Care Team en Giorgio Forgani (net ingevlogen vanuit Parijs) hielden eerst een kort verhaal over het merk wat zij vertegenwoordigden en daarna mochten wij bij de ingerichte tafels aan de slag gaan met de make-up of ons laten opmaken door de MUA`s die aanwezig waren.

Perfecte match qua kleding en achtergrond Sonja en Marjanne!

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 15 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

T-Leclerc, Emani, ArtDeco, Matis… En PUPA Milano

Ik ging als eerste naar PUPA Milano, ik denk dat jullie dat niet zal verbazen…

Wist je PUPA “popje” betekend? Over PUPA hebben jullie vast vaker gelezen op mijn blog en ik ben inmiddels dol op hun make-up. Ik gebruik nog steeds de Roll Liner van PUPA, die bevalt mij zo goed!

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 17 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Ik heb laten opmaken door make-up artist Fanny. Het blijft leuk en verrassend welke kleuren een ander uitkiest en yep… Zij ziet in één oogopslag wat het best bij je past.

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 23 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Collega blogger Sonja werd opgemaakt door The Master himself en hij gebruikte 2 concealers die wallen zo goed verdoezelen! Een oranje/peachy tint en een beige/nude kleur. Ik vond het echt een “ontdekking”… Kleur nummer 002 en 004 , die ga ik onthouden! Dag wallen! Haha, Sonja en ik waren helemaal lyrisch hoe mooi deze concealers waren.

Ook Ingrid kreeg een mooie make-up van Fanny. Het viel mij op, toen haar gezicht gereinigd was, hoe mooi haar huid is. Kan ook niet anders natuurlijk als je je eigen salon hebt en daar goede werkzame producten en apparatuur hebt staan!

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 29 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Nog een overzichtje van deze middag…

Toen wij weggingen ontdekten wij nog de L’Huile Poudrée Scintillante van T. LeClerc. Deze droge olie ruikt heerlijk poederig, precies waar ik dol op ben! Ik zou bij wijze van spreken mijn hoofdkussen ermee in willen smeren, wat een zalige geur zeg!

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 31 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

Het was een super leuke middag, veel gezien (eigenlijk teveel om te onthouden en te laten zien) en qua locatie was het ook perfect (genoeg gratis parkeerruimte en daar houden wij wel van). Marjanne, Jolande, Fanny en andere lieve mensen van Care, bedankt!

Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics 33 care cosmetics Make-up Inspiratiedag bij Care Cosmetics

En ik vergeet bijna de prachtige goodiebag die wij meekregen… Later daar meer over!

goodiebag care cosmetics

Tot de volgende keer!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Je kwam prachtig opgemaakt naar buiten zo te zien! Vind het altijd super leuk als ze dat op events doen. Mooie goodiebag hebben jullie ook gekregen.

chucky1012
2 jaren geleden

Mooie look….
Leuk event.

Xoxo

Natasja
2 jaren geleden

Leuk verslag Babs, en gezellig om je weer even te zien! Ik heb ook enorm genoten van al het moois wat we te zien kregen, wat een heerlijke middag was het!

Bianca
2 jaren geleden

Ohh klinkt als een super dag! Ik kon er helaas niet bij zijn, maar hopelijk kom ik je na de zomervakantie weer eens ergens tegen 🙂 x

Tessa
2 jaren geleden

zo te lezen was het een gezellige en inspirerende dag! erg leuk om te lezen

Rory
2 jaren geleden

Zo leuk om je bij Care weer te hebben gezien Babs! Ik zat in de ‘ochtendshift’ omdat het mij wel handig leek qua files naar huis. Was ook een gezellige groep collega’s en andere gasten 🙂 Wat was het goed verzorgd en interessant! En ook heel blij met de goodiebag.

Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Wat een leuk verslag Babs! Jammer dat ik er helaas niet bij kon zijn, was wel leuk geweest 🙂

bychristiana
2 jaren geleden

Wat een leuk verslag. Wat zit je haar trouwens mooi Babs, zo chique. Ik ga de laatste tijd eigenlijk nauwelijks nog naar events. Vroeger wilde ik altijd overal bij zijn en rende ik wekelijks van hot naar her, maar het ‘hoeft’ van mezelf niet meer zo. Ik heb dus wel weer wat gemist, zie ik, maar ja, of het een of het ander;-) Wel leuk dat ik zo toch een beetje kan meegenieten.