Mineral Skin Cosmetics
Artikelen, Huidverzorging

Wintertijd, Maskertijd!

Wintertijd, Maskertijd!

Geef je huid een weerstandsverhogende boost met de maskers van Mineral Skin Cosmetics

 Mineral Skin Cosmetics

De gure weersinvloeden tijdens het najaar en de winter doen vaak een flinke aanslag op de gezichtshuid, door de inwerking van kou, wind, regen of sneeuw. Een intensief verzorgend, regenererend en voedend masker is dan geen overbodige luxe. Mineral Skin Cosmetics biedt binnen haar cosmeticalijnen Just Mineral, XMinerals en ULTIMA drie rijke gezichtsmaskers die de huid fris, gerevitaliseerd en stralend voor de dag laten komen. Ze helpen tevens bij het opbouwen van voldoende weerstand tegen de schadelijke weersinvloeden tijdens de koude wintermaanden!

Just Mineral Hydra Mud Mask                  (€ 18,50/100 ml.)

Just Mineral hydra Mud Mask

Dit diep reinigende moddermasker combineert Dode Zeemineralen en Chinaklei voor een krachtige detoxwerking. Het toegevoegde aloë vera-extract heeft kalmerende eigenschappen voor de huid. Het masker laat de huid intensief gerei- nigd, fris en glad achter, perfect voorbereid op de opname van de andere producten van Just Mineral.

Xminerals Ultra Lifting Mask                     (€ 32,50/100 ml.)

XMinerals Ultra Lifting mask

De rijke formule van dit liftende masker op basis van de kleisoorten kaolien en bentoniet zorgt voor een stevige, veer- krachtige en jeugdige huid. De samenstelling bevat tevens Dode Zeemineralen, essentiële aminozuren en omega-3 rijke squalaanolie. Toevoegingen van een geavanceerd peptidencomplex, hyaluronzuur, gotu kola- extract en de anti- oxidant werkstoffen van koffiebes-extract en de vitaminen C en E, voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid.

ULTIMA Firming and Cleansing Mask      (€ 65,00/50 ml.)

Ultima Firming and Cleansing Mask

ULTIMA Firming and Cleansing Mask is een intensief reinigend en verstevigend masker, geschikt voor alle huidtypes. De geavanceerde samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende Franse groene klei Argile. Deze kleisoort heeft tevens krachtige detox-eigenschappen voor de huid. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van hyaluronzuur, groene thee-extract, en camu camu fruit voedt en reminerali- seert de huid, beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Distributie en meer informatie:

Wintertijd, Maskertijd! 10 maskertijd Wintertijd, Maskertijd!

De   maskers   van   Just   Mineral,   XMinerals   en   ULTIMA   zijn   verkrijgbaar   vanaf   heden   bij   de   professionele schoonheidsspecialist en via de webshop van www.mineralskincosmetics.nl

Voor gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met het bedrijf Mineral Skin Cosmetics via telefoonnummer: 033-2464532.

Voor meer informatie is er de website: www.mineralskincosmetics.nl

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments