Mijn nieuwe sieraad... Een naamketting of ring? 9 sieraad Mijn nieuwe sieraad... Een naamketting of ring?
Artikelen, Accessoires, Kleding, Lifestyle

Mijn nieuwe sieraad… Een naamketting of ring?

Ik werd benaderd door www.names4ever.nl en ik mocht  een speciaal voor mij gemaakt zilveren sieraad uitkiezen. Eerst ga ik natuurlijk naar de website om te kijken of het mij aanspreekt. Ik draag weinig tot nooit sieraden, maar al snel kwam ik toch uit op iets wat goed bij mij past en ook bij mijn blog! Benieuwd wat het geworden is?

doosje ring

Bij Names4ever kan je zilveren en gouden sieraden bestellen, zoals een naamketting, charms, oorbellen, armbanden, maar ook ringen.

Een ring draag ik al tijden niet meer. Mijn trouwring zat te strak en ik weet niet eens meer waar hij gebleven is. Een mooie ring aan mijn vinger mis ik eigenlijk wel,  kettingen heb ik wel, maar die vergeet ik altijd te dragen. Een ring kan ik dag en nacht dragen. Mits ik hem niet verlies natuurlijk…

Ik zag 2 soorten ringen (bolle en platt ) en je kan zelf kiezenmet welk lettertype je hem wilt laten graveren. Dat kan overigens ook met naamkettingen en Infinity sieraden. De lettertypen waaruit je kan kiezen zijn Stencil, Kristen, Palazzo, Digital, Viva  en Typewriter..(op de site kan je zien hoe deze eruit komen te zien)

 

Stencil is ook wel mooi….

ring stencil

 

Maar ik koos voor het lettertype Typewriter en de naam van mijn blog: BeautyByBabs!

 

Mijn blog is mijn onderhand mijn tweede kindje ik zorg dag en nacht voor hem, voedt hem iedere dag met nieuwe content en ja, ik ben best trots op. mijn spruit van 3 jaar!

Ik had natuurlijk ook de naam van mijn zoon erin kunnen laten zetten maar ik denk dat hij dat nogal over de top vindt, Als ik al een foto van hem inlijst, vindt ie dat snel too much. Haha, wacht maar af tot je zelf kinderen krijgt, hoop je dan nog een keer te kunnen spreken!

Je kan natuurlijk ook kiezen voor de naam van je partner, zo ook een betekenisvolle uitspraak /quote, net wat je leuk vindt.

zilveren ring

Deze tekstring was de beste keus voor mij. De breedte van de ring varieert van 4mm tot 8mm. Ik heb gekozen voor 6mm, er net tussenin. Toen ik het doosje openmaakte was ik direct heel enthousiast. Een ring is een ring, denk je… maar deze vind ik toch heel bijzonder! Ook omdat mijn naam erin staat. En een mooi, strak model.

 

ring met schaduw letters beautybybabs

Hoe weet je wat je ringmaat is?

Op de website zie je voorbeelden hoe je het best je ringmaat kan opmeten, en ik moet zeggen… ik heb goed gemeten want de ring zit prima. Misschien had hij ietsje losser mogen zitten. Met het warme weer zijn mijn vingers wat dikker, maar aan de andere kant zijn ze in de winter ook weer smaller en dan kan de ring er weer af glijden. 16mm is de kleinste maat, de grootste ringmaat is 21,5 mm.

 

Sieraden voor mama

 

Ik lees af en toe ook mamablogs, ik vind die steeds leuker. Dan komen veel herinneringen ook weer naar boven. De eerste stapjes, de eerste verkoudheid van je baby… ik leef helemaal mee met de kersverse moeders. Names4ever heeft ook leuke mamasieraden!

 

Als laatste deze tip, wat ik heel leuk vind is dat je ook een tekst met je eigen handschrift kan gebruiken.  Schattig als je zoon of dochtertje zelf de tekst schrijft…dat is een leuk cadeau voor vader, moeder, oma of opa!

 

Ja, ik ben heel happy met mijn nieuwe ring en bij de kassa’s in de winkel betaal ik ietsje trager, zodat iedereen hem kan bewonderen 🙂

handtekening Babs

.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
5 jaren geleden

Ahw je hebt een prachtige ring uitgezocht zeg! Heel leuk met je blognaam erin ♥

Annette
5 jaren geleden

Wat een leukerd, echt goed gekozen! Ik zou dit ook zo doen, mooi!

Melike
5 jaren geleden

Dat is toch geweldig! En ring met je blognaam er op. Ik zou ook wat langzamer pinnen bij de kassa hihi. Lijkt me echt heel erg leuk om te hebben!

Robin Valentine
5 jaren geleden

wow nice! ziet er mooi uit. en leuk dat je blog alweer 3 jaar bestaat :3

Deb
5 jaren geleden

Wat een mooie ring en gaaf dat je naam van je blog erin staat.. dit is een ring die je met trots draagt!

Danielle
5 jaren geleden

Wat een prachtige ring! Heel leuk met je blognaam er op !

Yvonne
5 jaren geleden

Mooie ring zeg. Ik had vroeger ook een ketting met naam nu zou ik daar niet meer voor kiezen maar die ring vind ik dus echt leuk.

Lisa
5 jaren geleden

Heel mooi ook super leuk als cadeautje <3

Astrid
5 jaren geleden

Wat een leuke ring! Super zeg dat je deze mocht uitkiezen en terecht dat je spruit van drie de eer krijgt om op de ring te prijken 😉

jeapiebel
5 jaren geleden

Er is ook alle reden om trots te zijn als je 3 jaar blogt en wat een mooie tekstring zeg. Beauty by Babs dat is ook fijn om te gebruiken. Ik zelf zal geen choosebeautiful laten zetten maar meer Jeapiebel. Hihi het maakt het persoonlijk met al die tekst. 🙂