Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 9 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!
Anti- aging, Artikelen, Dermasence, Feestdagen, Food & Drinks, Huidverzorging, lavera, Merken, Sinterklaas

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Twee weken geleden kreeg ik een leuk en gevarieerd pakket van House of Rebels. Wat daar allemaal in zat? Ik laat het jullie zien!

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 11 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Sinterklaas en een raket van Libeert, Belgische chocolade

De ingrediënten van de chocoladefiguren worden nauwkeurig geselecteerd en gemaakt van premium Belgische chocolade. (100% pure cacaoboter). De chocoladefiguren worden dan ook enkel gemaakt van eerlijke en gecertificeerde cacao.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 13 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat vind ik ervan?

Jullie hebben op Instagram gezien wat ik met Klaas heb gedaan… De goedheiligman heeft niet lang overeind gestaan, Tom en ik hebben hem met “huid en haar” opgepeuzeld! Heerlijke chocolade!

Fanllory- Bio- Cellulose Sheetmaskers

Fanllory heeft twee premium sheetmaskers gemaakt van natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokoswater. De verkoelende gelstructuur die zich aan het gezicht hecht als een tweede huid en zorgt voor effectieve absorptie van het serum, is ongeëvenaard.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 15 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Nourishing & Hydrating Mask

Dit voedende masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid en heeft een anti-aging effect. De Nourishing & Hydrating masks van Fanllory bestaan uit natuurlijke ingrediënten. De rijke toevoeging van Vitamine B12, C en K zorgen voor een diepe verzorging van de huid.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 17 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat vind ik ervan?

Fijn masker al merkte ik dat het in het begin wat “prikte” op mijn huid. Daarna een heerlijk zacht huidje, prima sheetmasker!

Whitening Mask

Door de toevoeging van Delentigo™ wordt de melanine in de huid gereguleerd en de opbouw hiervan voorkomen. Dit natuurlijke middel is gemaakt van Zwitserse tuinkerskiemexctract in combinatie met Genisteine en bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten.

Seedlip- What to do when you’re not drinking?

Seedlip presenteert gedistilleerde non-alcoholische spirits in drie unieke smaken. Grove 32, Spice 94, en Garden 108. De spirits bevatten geen calorieën en zijn vrij van suiker en kunstmatige zoetstoffen.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 19 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Idee om te combineren: Seedlip Garden 108 & Fever Tree- Garneer met komkommer.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 21 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat vind ik ervan?

Er zijn meer Seedlip varianten en op een event vond ik het toen heerlijk smaken. Ik weet niet meer welke ik toen kreeg maar deze vond ik minder lekker. Een beetje een gras-smaakje zit eraan. Ook Tom proefde dat, dus het lag niet aan mijn smaakpapillen. Maar net zoals bij parfum, “smaken” verschillen. Het flesje is wel prachtig vinden jullie ook niet?

Dermasence Hyalusome Konzentrat

Een luxe verzorging met een verfrissend effect! De Dermasence Hyalusome Konzentrat wordt ook wel de botox van buitenaf genoemd.Het serum gaat rimpels tegen, hydrateert intensief, werkt verkoelend en beschermt tegen vrije radicalen. 

Gebruik: Breng het serum 1-2 daags aan op het gezicht, hals en decolleté, voor de perfecte dagelijkse verzorging van de huid.

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 23 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat vind ik ervan?

De crème zit in een ondoorzichtige flacon met pompje (vergeten om een foto te maken, oeps) en is licht geel van kleur. Hij ruikt heerlijk fris! Ik heb vaker producten van Dermasence getest, het zijn stuk voor stuk prima producten voor vaak een droge tot zeer droge en/of gevoelige huid. De Dermasence Hyalusome Konzentrat vind ik persoonlijk voor mij de meest interessante crème. En van alles wat ik van Dermasence getest heb de beste tot nu toe!

Nu mag ik producten met verschillende doelen niet met elkaar vergelijken, maar bij deze crème voel en zie ik direct hoe mooi mijn huid er daarna uitziet. Echt een instant oppepper en mooi-maker. Nu het wat kouder is en als ik mijn make-up verwijderd heb dan grijp ik als eerste naar de Hyalusome Konzentrat. Mijn huid komt direct tot rust, echt een topper!

Lavera Sheetmaskers

De natuurcosmetische sheetmaskers van Lavera zijn volledig natuurlijk natuurlijk gecertificeerde sheetmaskers met innovatieve samenstellingen van actieve ingrediënten. De sheetmaskers zijn gemaakt van 100% TENCEL en biologisch afbreekbaar. De maskers bieden een beschermende laag, waardoor de verdamping van de ingrediënten wordt verminderd. 

Er zijn 4 varianten:

  • Hydraterend sheetmasker- Met gletsjerwater en biologische komkommer
  • Perfecte zuiverend sheetmasker- Met natuurlijk salicylzuur en organische munt
  • Perfecte gloed sheetmasker- Met drakenfruit en biologische frambozen
  • Perfect verstevigende sheetmasker- Drievoudig hyaluronzuureffect en karanja-olie

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 25 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg het Firming sheetmasker en hij is zeker fijn, niet zo vochtig als het sheetmasker van Fanllory en “past” ook heel goed. In hoeverre hij verstevigend werkt durf ik niet te beamen, maar hij hydrateert heerlijk!

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 27 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Wat een leuk pakket met allemaal verschillende merken!  Thanks Rebels!

Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews! 29 fannlory Fannlory en Lavera Mask, Dermasence Hyalusome, Seedlip & Libeert Chocolade- Reviews!

Welk product vind jij het leukst? Ga je voor de chocolade of de huidverzorging?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
2 jaren geleden

Wat een heerlijke verwennerij! Dat hyaluronzuur concentraat vond ik zelf ook super fijn! Het masker heb ik ook nog liggen. Normaal gesproken gebruik ik vooral overnight maskertjes, maar ik heb me voorgenomen lekker een sheetmaskertje te gaan gebruiken op eerste kerstdag. Wellicht kies ik deze;-)

Deb
2 jaren geleden

Wat een mooi pakket! Ik skip de chocola voor nu (al lukt me dat niet altijd: daarstraks heb ik me nog vergrepen aan een Tony’s Chocolonely reep hihi) en dat is ook makkelijk praten want het ligt niet voor mijn neus😊 . Ik vind het Hyalusome Konzentrat het meest interessant.

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Wat een mooi en veelzijdig pakket, je hebt echt kunnen genieten van veel leuks. Als ik 1 iets mocht testen dan ging ik voor het serum, maar de maskers lijken me ook heel fijn.
Je hebt een leuk en lekker pakket ontvangen.

Tessa
2 jaren geleden

dat notitieboekje is ook erg leuk

Annette
2 jaren geleden

Leuke variatie inderdaad, heel leuk ‘kerstpakket’. Er was hier op kantoor ook een overkill aan chocolade de afgelopen week en er warden maar liefst 3 taarten bezorgd – niet te doen hahaha