Review- L' Oreal Professional! Serie Expert shampoo en treatment, Infinium Pure haarlak en Tecni Art Glow Stick 9 l'oreal Review- L' Oreal Professional! Serie Expert shampoo en treatment, Infinium Pure haarlak en Tecni Art Glow Stick
Artikelen, Haarverzorging, Reviews

Review- L’ Oreal Professional! Serie Expert shampoo en treatment, Infinium Pure haarlak en Tecni Art Glow Stick

Van L’Oreal Professional mocht ik de volgende drie producten testen namelijk de: Serie Expert shampoo en treatment, de Infinium Pure haarlak en de Tecni Art Glow Stick. Dit vanwege de Hair Fashion Night die dit jaar op 15 juni plaatsvind. Lezen jullie mee?

l'oreal range

 

Serie Expert shampoo

Shampoo die je haar reinigt, sterker maakt en haarbreuk vermindert!

Heb jij last van verzwakt haar en zie je dat terug in de grote hoeveelheid haren die afbreken? Was je haar dan met de L’Oréal Inforcer Strengthening Anti-Breakage Shampoo!

In het kort over de L’Oréal Inforcer Strengthening Anti-Breakage Shampoo:

  • Versterkende Shampoo waarmee je haarbreuk vermindert.
  • Ideaal voor verzwakt haar (dat snel breekt).
  • Verrijkt met Vitamine B6 en Biotine die je haar versterken.
  • Haarbreuk en haaruitval worden geminimaliseerd.
  • Je haar krijgt een mooie, gezonde glans!

Serie Expert shampoo

Wat vind ik ervan?

Je hebt maar heel weinig nodig om je haar te wassen. Ik had aan een bolletje zo groot als hazelnoot al meer dan genoeg voor mijn halflange haar.

Er ontstaat een heel romig en overdadig schuim tijdens het in masseren, exact zoals bij de kapper! In een woord: Zalig! En de geur is zacht-bloemig, pure verwennerij dus. Na het föhnen voelt mijn haar schoon, zacht en luchtig aan. Ik bespeur ook meer volume, gewoon super.

Serie Expert shampoo 1

Deze shampoo raad ik in eerste instantie aan als je ook bij je kapper het zo heerlijk vindt om je haar te laten wassen. Als ik bij de wasbak zit vraag ik mij altijd af waarom ik zo een shampoo nooit thuis heb liggen, het heeft gewoon iets extra’s. En hartstikke goed dat het je haar sterker maakt, ik merk dat mijn haar de laatste tijd snel afbreekt. Ik zie haar in het douche putje, maar ook op mijn hoofdkussen en witte kleding. En dan zit ik altijd die haren er weer af te plukken.

Deze shampoo is een re-buy waard, ik vind hem heel prettig! 

13,80

 

Haarmasker

Het Serie Expert Inforcer Masque is speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar. Het masker maakt het haar sterker, makkelijker te ontwarren en glanzend.

Serie Expert Inforcer masker

Wat vind ik ervan?

Dit roze gekleurde haarmasker ruikt heerlijk zacht-zoet bloemig. Verdeelt prettig over het haar, de romige substantie is makkelijk op te pakken uit de pot. Tijdens het uitspoelen voel je al hoe verzorgd en glad je haar aanvoelt zonder dat je geneigd bent om te blijven spoelen. (Sommige haarmaskers blijven zo een vettig laagje houden, deze niet.)

Ik en mijn lokken genieten echt van deze shampoo en haarmasker! Mijn haar is makkelijk doorkambaar, zacht en glanzend. Ik heb echt het gevoel alsof ik net van de kapper kom.

Serie Expert Inforcer masque

L’Oréal Biotin B6 masker- 250ml/22,00 euro

 

 

Infinium Pure 6 haarlak

Infinium Pure 6 is de nieuwste haarlak van L’Oréal Professional. Met maximaal 6 ingrediënten is de nieuwe samenstelling van de haarlak Infinium Pure tot het minimum beperkt zodat ook de prestaties puur genoemd kunnen worden. Deze haarspray bevat geen parfum of maskerende geur tijdens het aanbrengen op het haar.

Infinium Pure 6 haarlak

Wat vind ik ervan?

Wat een fijne haarlak! En dan bedoel ik fijn zoals prettig maar ook de fijne verstuiving van de lak is top! Ik heb wel eens haarlak gehad die niet goed verdeelde over mijn haar. Op de ene plek zat een boel lak en verderop weer te weinig.

Mijn haar wordt ook niet hard of plakkerig, ook zo iets wat ik bij andere lakken tegenkwam. Dan borstelde ik het er direct weer uit, mijn haar moet gewoon nog een beetje bouncy blijven anders staat je haar door een zuchtje wind plots rechtop op je hoofd, hahaha.

De geur is subtiel en bij deze lak raak ik niet direct in ademnood. (Bij sommige lakken ren ik na het opspuiten direct uit de kamer, krijg dan zo een verstikkend gevoel…)

Echt een fijne haarlak, absoluut!

L’Oréal Infinium Pure haarspray- 500ml/13 euro

 

Tecni Art Glow Stick

Ik had werkelijk geen idee wat dit voor een product was. Een doorzichtige stick, lijkt op een deodorant. Met het wieltje onderaan draai je het staafje omhoog, maar wat dan?

tecni art glow stick

Waxy Stick that provides ultra-shine & anti-frizz-effect with non-greasy texture for a polished shiny look. Apply on hair to create clean define looking areas or on lengths section by section  for shiny,  sleek finish. No need to press.

Review- L' Oreal Professional! Serie Expert shampoo en treatment, Infinium Pure haarlak en Tecni Art Glow Stick 18 l'oreal Review- L' Oreal Professional! Serie Expert shampoo en treatment, Infinium Pure haarlak en Tecni Art Glow Stick

 

Wat zie en merk ik? Mijn haar krijgt een instant glansje en voelt ook iets steviger aan. Ook verdwijnt het pluizige, heel apart!

collage voor en na

L’Oréal Techni.Art Glow Stick- 19,80 euro

15 Juni ga ik naar de Hair Fashion Night in Amsterdam, maar jullie kunnen ook op die avond bij diverse kapsalons terecht voor een gratis stylingadvies, alleen of samen met een vriend(in)! En je kan  ook online “kapsels passen” met de app, super leuk om te doen. check hoe een andere haarkleur bij mij staat.  Alle informatie lees je op de  Hair Fashion Night!

Als je haar maar goed zit!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariska
5 jaren geleden

Zo leuk die fashion night! De shampoo en het masker spreken mij ook wel aan, helemaal als die shampoo zo lekker schuimt 😀

Deb
5 jaren geleden

Wat een fijne producten! Vooral het laatste product springt eruit voor mij. Prachtige glans geeft deze stick aan jouw haren! Dat zou ik ook wel willen ☺!

Rebecca
5 jaren geleden

Wow wat zien de producten er fancy uit. Ik had nooit gedacht dat het van L’oreal was als ik het niet had gelezen! Ik ben zelf heel benieuwd geworden naar het masker!

Kayla
5 jaren geleden

De shampoo en het haarmasker lijken me heel fijn!

Annette
5 jaren geleden

Ziet er goed uit Babs

Elke
5 jaren geleden

Je hebt me benieuwd gemaakt naar die glow stick! Deze wil ik echt eens proberen!

Susan
5 jaren geleden

Fijn he de shampoo!! Echt mijn favoriet op dit moment.

chucky1012
5 jaren geleden

Mooie glans heeft je kapsel na het gebruik van deze prachtige producten.