commercial-abnamro-1
Babs in de media, Artikelen, Over mij, Video's

Archief: Babs in de media- Mijn eerste commercial

Financieren. Altijd op zoek naar de Ja.

Af en toe trek ik weer een oude blogpost uit het archief. Dit is een van de eerste commercials waarin ik meespeelde! 5 Jaar geleden alweer, time flies… Zo vreselijk veel lol gehad met een collega figurant. En volgens mij mocht ik vooraan staan omdat ik een colbert en rok aan had?

media-commercial

Je kent ze wel, die dynamische reclames van banken. Snelle beelden, succesvolle mensen.  Deze commercial vond ik heel leuk om te doen, al ben ik niet de meest dynamische persoon…ahum.

De locatie was in een of andere (verlaten) hal in een gebouw. En alles was prima verzorgd. Het was warm die dag, dat weet ik ook nog.

Wat gebeurde er?

De reclame draait om mensen die net niet aan de beurt komen en dan geweigerd worden…Voor een dichte deur staan. Een dikke Nee krijgen. Tja, en dan zegt  bank X dat je daar wel welkom bent. Mooie gedachte, hou die vast… hahaha..

media-closed

Je moest volgens mij netjes gekleed zijn en ik had een mantelpakje van mijn zus aan. Over nette kleding gesproken, in het artikel “wat zegt kleding over je” had ik het er nog over. Nu zie je, weliswaar in een flits wat ik bedoelde met de kleding die ik van mijn zus had gekregen. Goede kwaliteit en zakelijk.

Ik was volgens mij de enige vrouw die een rok droeg en ik denk dat zij mij daarom vooraan gezet hadden…. maar die hele rok zie je niet in beeld, hahaha!

Je ziet mij 2 keer, eerst voor het loket en dan achter een tafel op het podium bij een (leden) vergadering. Iedereen moest in de zaal zitten en toen werd ik naar voren geroepen. Gaaf, toch?

Het was het een superleuke dag en wat heb ik veel lol gehad met mijn mede-figuranten! Ik weet nog wel dat ik mijn 3 keer groter dan groot vergrootspiegel bij mij had en een andere figurante moest daar zo om lachen! Zij zag zichzelf alleen op zijn kop in die spiegel.

Wij lagen bijna over de grond te rollen van het lachen… Goh..dat waren echt leuke opdrachten. Nu ik ouder ben merk ik dat het steeds minder wordt. Balen want het kan echt heel leuk zijn op de set met een beetje aardige en prettige regisseur.

Check de Video!

 

Hebben jullie mij gespot?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
5 jaren geleden

I see you! Scenes zijn meteen achter elkaar he? Zit je vooraan rechts in het linker gangpad?

Deb
5 jaren geleden

Wat leuk! En ja ik heb je twee keer gezien. De eerste keer bij het loket herkende ik je direct. Maar voor de andere scene waarin je voorkwam moest ik het filmpje nogmaals bekijken 😉 Leuk hoor. Ik heb eens meegewerkt aan een filmpje voor de NS, waarbij ik o.a. net de trein had gemist. Ik vond het leuk om eenmalig te doen, maar het is niet echt iets voor mij. Ik ben een beetje camera schuw hihi.

Nienke
5 jaren geleden

Wat leuk!

YuSt
5 jaren geleden

Erg leuk, ik herken je wel!
Ik heb nog nooit in een commercial gespeeld, maar wel als model.
Die badjas foto’s (ik was toen zwanger van Yuri) en de kerstvrouw poses zijn om te bewaren!

hillybillybeauty
5 jaren geleden

Het gaat snel, maar ik zag je wel!

Tamara TS
5 jaren geleden

Wat leuk!!! Ik ken deze reclame volgens mij nog wel!

Annette
5 jaren geleden

te grappig!

Armande.net
5 jaren geleden

Oh wat grappig! Volgens mij zag ik je inderdaad, in dat rijtje.
Zou ik echt nooit opgekomen zijn om aan mee te doen, maar leuk om een keer mee te maken denk ik.

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Jeetje, deze reclame ken ik gewoon nog hahaha. Mijn vader werkt ook bij dit bedrijf 😉 .
Geweldig om jou nu zo te zien! Ik heb ook een paar keer terug moeten kijken, maar echt super leuk joh!

Liefs!

DisneyChicks.nl
5 jaren geleden

Wat tof dat je hier in zit, Babs! Zelf heb ik ook een keer een informatiefilmpje gemaakt voor Schiphol. Moest je ook niet knipperen met je ogen, maar was ene hele leuke ervaring!