Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad! 9 feestdagen Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad!
Artikelen, Feestdagen, Kerst

Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad!

Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad! Ik wens al mijn trouwe lezers heel fijne feestdagen toe! Ik hoop dat iedereen, ondanks alle maatregelen, toch kan genieten van een gezellige kerst! Ga je deze dag op chique met veel bling- bling of in je gewone kloffie? Boerenkool met worst, gourmetten of een 4 gangendiner?

Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad! 11 feestdagen Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad!

Wel of niet feestelijk?

Ik denk dat ik gewoon mijn oude kloffie aan doe. Vaak is dat mijn wijde slobberbroek waarin ik altijd schilder en een shirt. Heb ik het koud, dan mijn vest of badjas erover aan. Waarschijnlijk ga ik weer lekker verder met mijn schilderijen. Iets speciaals eten…?

De mannen willen vaak iets leuks met de kerst maken, maar het kan ook zo zijn dat we gaan gourmetten of zoiets dergelijks. Dan hoeven zij geen uren in de keuken te staan.

Gek hoe je in de loop der jaren overal anders tegenaan kijkt. Ik wilde vroeger altijd het liefst iets bijzonders eten met de kerst, en eerlijk gezegd maakt het mij nu niet veel uit. Ik eet iedere dag al lekker en bijzonder!

Wat gaan jullie doen met de kerst? Wij blijven gewoon thuis, wij hoeven zelfs geen rekening te houden met 2 of 4 man dus helemaal Covid proof. Dit jaar heb ik weer wat leuke kerstcadeautjes ingepakt en onder de boom gelegd, ik ben benieuwd wat de mannen ervan vinden. En natuurlijk krijgen Marie en Piet ook wat extra lekkers!

Kerstfilm

Ik wil in ieder geval naar een leuke kerstfilm kijken, Netflix staat er vol mee. Wij hebben al naar “Father Christmas is back” gekeken. Op het internet wordt ie afgekraakt maar ik vond het juist heel vermakelijk.

Wie heeft een tip voor een leuke, grappige kerstfilm?

Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad! 13 feestdagen Fijne Feestdagen! Merry Christmas! Feliz Navidad!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
15 dagen geleden

Lieve lieve Babs, ik wens jou ook het allerbeste voor 2022. Heel veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en iedereen om je heen. X

Rory
19 dagen geleden

De 24e was ik alleen en maakte ik mijn Opa’s nasi (vegetarisch), 25 december hebben we met zijn drietjes zuurkool (of all things) gegeten en de 26e gingen we wel iets meer ‘glam’ en met een echt kerstdiner (gevulde kalkoen, huzarensalade zelfgemaakt, rode kool met appeltjes en aardappelpuree).

Annette
21 dagen geleden

Ik had op kerstavond eters maar 1e en 2e kerstdag heerlijk alleen. Lekker aangerommeld, gewandeld, gelezen, restjes gegeten helemaal prima!

Deb
22 dagen geleden

Fijne Kerstdagen! Ik heb me dit jaar ook niet echt opgedoft omdat we toch de deur niet uitgingen (behalve om een ommetje in het dorp te maken). Wat eten betreft halen we vandaag Grieks en morgen halen we ook iets, maar weten nog niet wat. We hebben verschillende films gezien: Familie Claus 2 op Netflix, maar vond het een slap aftreksel van het eerste deel, niet de moeite waard (bijna zonde van de tijd haha), A Boy called Christmas met Michiel Huisman (wederom Netflix) vonden we erg leuk en zeker een aanrader. Vandaag keken we The Golden Compass uit 2007… Lees verder »

Marjo
Marjo
22 dagen geleden

Hele fijne dagen ook voor jullie 🎄
wij zijn ook geheel covid proof onder ons 2 thuis met de poezen, gisteren stoofschotel gemaakt dus vandaag snel klaar.
lekker in mijn oude legging en trui op de bank, wel zo handig met onze knuffeltijgers!
lieve kerstgroet voor jullie en knuffels voor Marie en Piet

Ilona
Ilona
22 dagen geleden

Ook fijne feestdagen voor jou en je dierbaren! Als het niet regent gaan we vanmiddag een eindje wandelen. Ik ga paprika/tomatensoep maken en verder wat kleine hapjes. Morgen naar m’n moeder en daar iets eenvoudigs koken. Hoewel geen kerstfilm kan ik deze dagen altijd genieten van The sound of music en Sissi films (vooral die kostuums en dat haar) 🙂 Knuffel voor Marie en Piet