KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 9 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie, Piet, Wonen

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats…

Hallo lieve KeeKers! Ik had jullie nog een goede voor en na foto beloofd van de metamorfose van onze badkamer. Het is echt een enorm verschil! En ik vertel jullie waarom ik Marktplaats zo zat ben, althans de mensen die reageren op advertenties. Natuurlijk in deze KeeK ook weer plek voor Marie en Piet!

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 11 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Metamorfose badkamer

Ik ben zo blij met onze mooie, schone badkamer en toilet! (klik op de link en jullie zien hoe alles verliep). Het was op een bepaald moment zinloos om onze oude badkamer zelf op te knappen of goed te poetsen (natuurlijk werd het toilet regelmatig goed schoongemaakt). Regelmatig heb ik de schimmel van het plafond weggewerkt maar het kwam weer net zo snel terug. Er lagen altijd natte handdoeken op de vloer omdat het water na een douchebeurt de halve vloer in beslag nam, het rekje waar onze spullen op stond werd ook snel weer vies, o.a. door de kalk in het water en ga zo maar door.

Om die reden hadden wij o.a. een nieuw doucherek besteld bij LIDL online. Deze neemt véél minder ruimte in beslag en omdat de vloer vrij blijft wordt het daar ook minder snel vies. Het kastje waarin onze handdoeken lagen hebben wij weggegooid, die zag er ook niet meer uit. Ook daaronder bleef het water liggen… Nu loopt de vloer meer af waardoor het water binnen de perken blijft, veel beter!

Het is bijna gênant om de voor foto te laten zien, maar zo zie je wat een verschil het is geworden.

Ik zoek nog een plastic of glazen schaal ofzo waar ik netjes wat handdoeken in op kan rollen. Tips zijn welkom!
0
Please leave a feedback on thisx

Ik heb een nieuw douchegordijn gekocht bij de Marskramer, deze past goed bij de grijze tegels. De badmat die wij bij Action kochten bleek dezelfde tint te hebben als de vloertegels. Oeps! Aan de ene kant had ik toch voor een zwarte mat moeten kiezen maar daar zie je al snel van alles op en ach, nu blijft het vloeroppervlak optisch groter.

Koude douche

Het is iedere dag een feestje om te douchen, hoewel… Tegenwoordig ben ik helemaal in de ban van Wim Hof, onze Iceman. Dus na het warme water komt het koude water. Dat is best pittig maar ik voel mij daarna een stuk beter, sterker en frisser. Het is altijd even moed verzamelen maar ik vond de nieuwe douche ook een mooie start voor een gezondere instelling!

Marktplaats

Laatst las ik bij collega blogger Rory dat zij marktplaats ook zat was en ik ben het zo met haar eens. Vroeger verkocht ik nog wel eens wat maar tegenwoordig willen mensen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Maar je hebt ook heel vreemde “kopers”….

Watskebeurt?

Ik had een paar zwarte laarzen en pumps erop gezet die ik toch niet (meer) draag of ga dragen. En ik wil wat ruis in mijn leven kwijt, ik heb gewoon teveel spullen waar ik niks mee doe. Bij de zwarte laarzen kreeg ik de opmerking of ik een “aanfoto”?! wilde sturen. Een wat? Of ik ze aan wilde trekken en dan een foto wilde maken… Duh, je vraagt toch ook niet bij van Haren of de verkoopster ze aan wil trekken? Ik reageer daar maar niet op, zonde van mijn tijd en energie.

Ik had jaren geleden een paar zwarte pumps bij LIDL gekocht. Met een hoge hak. Het leek mij wel mooi staan als ik een keer mijn outfits wilde showen voor een fashion artikel op mijn blog. En misschien een keer leuk met de kerst ofzo… Ik vroeg er maar 10 euro voor dus ik hoopte dat ze wel snel verkocht zouden zijn. En elk dubbeltje is meegenomen in deze tijd, toch?

Nou, dan krijg je dus dit gesprek:

hij/zij: Heb je ze nog?

Ik: Ja, ik heb ze nog.

hij/zij: Kan ik ze direct ophalen?

Ik: Dat kan, wel rond een bepaalde tijd. (ging niet door, die persoon was weer onderweg naar huis)

hij/zij: Of ik ze al gedragen had…

Ik: Nee, nauwelijks op gelopen.

hij/zij: Ow, ik heb ze liefst lang gedragen en “pas nog”….????  (dat had die persoon al eerder gezegd maar ik had daar overheen gelezen)

Ik heb het gesprek niet letterlijk overgenomen maar jullie snappen het verhaal wel. Heb ik te maken met iemand die pumps met hoge hakken zoekt die al ingelopen zijn voor het gemak om op te lopen, of is de bedoeling dat die persoon er lekker aan kan gaan snuffelen? Hij/zij wilde het liefst veel pumps, zou het voor een of andere theatergroep zijn? Weet je, ik heb geen flauw idee, maar ik word hier zo moe van. Voor 10 euro ben je dus de hele tijd heen en weer aan het typen.

Pakketje!

Wat een verassing kreeg ik vrijdag. Een pakket met allerlei leuke spullen van mijn dierbare vriendin Ilona. Er zat ook een zalig parfum in, ik ga daar een aparte blogpost over maken.

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 13 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Lief ook dat ze iets voor Marie en Piet erin gestopt had, zo attent! En die tas vind ik ook geweldig. Jeetje, waar heb ik dit aan verdiend denk ik wel eens. Onbaatzuchtig, met een groot hart voor mens en dier. Ze/ deze mensen bestaan nog… (als je het nieuws ziet dan zie je alleen maar mensen die anderen pijn doen, kwetsen en erger).

Buurvriendje Beru

Mijn buurmeisje heeft een prachtige Mainecoon kat genaamd Beru. Marie is dol op Beru, soms gaat ze een beetje “piepen” om hem te roepen. Die twee kunnen het volgens mij heel goed met elkaar vinden.

Kijk dat schattige koppie toch!

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 15 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Soms ben ik met Marie en Piet in de tuin aan het spelen (bellenblazen, Marie vindt het geweldig om de bellen aan te vallen!) of geef ik ze in de tuin eten bij mooi weer. Dan zit die lieve schat helemaal geïnteresseerd te kijken. Wat gebeurt daar allemaal?

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 17 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Piet is een pittige tante en heeft meer last van territorium drang. Dan neemt ie een spurt over de ladder om Beru een tik te geven, onder de noemer, geen pottenkijkers… Maar gelukkig is Beru slim genoeg, de volgende keer houdt ie goed afstand en kan Piet hem niet raken.

Marie en Piet

Wat was het toch een heerlijk weer, Piet is echt een buitenkatje, die gaat lekker in de zon soezen.

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 19 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Gezellig bij mij liggen als ik achter de pc zit. Piet wil altijd wel spelen met Marie…

Piet vindt de wasdroger nog steeds interessant…

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 25 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Kast opruimen, kat erin… 😉

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 27 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Dat smoeltje van Marie! Marie krijgt eigenlijk te vaak eten van mij (sinds ze zo ziek was) en Piet snapt er niks van. Braaf gaat ie dan ook maar een paar hapjes nemen. Eerst probeert hij altijd Marie’s bakje, waarop Marie soms boos weg loopt. (of ze vindt dat Piet teveel smakt, haha!)

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 29 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats... 31 douche KeeK op de WeeK 13- Voor en na Foto Douche & Rare Mensen op Marktplaats...

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 maanden geleden

Wat heerlijk om weer een Keek te lezen! Op MP heb je zeker lijperiken, maar ook hele vriendelijke en attente mensen, waar ik toevallig laatst een boek van kocht. Jullie badkamer is prachtig, ziet er als nieuw uit. Toch genieten elke keer als je er loopt lijkt me. Leuke foto’s weer van Marie en Piet.

Deb
5 maanden geleden
Reply to  Deb

heb je verhaal over MP nog eens nagelezen 😂 echt hilarisch! En die vraag; heb je ze nog.. herken ik.. heb je net 5 minuten geleden iets geplaatst.. heb je het nog haha. Het staat er toch nog op muts (of sukkel 🤣). Ik denk serieus dat je met een schoenen fetisjist te maken had. Echt rare gasten heb je.

Rory
5 maanden geleden

Wat lief van Ilona! En ik vind het juist heel mooi, een badmat in dezelfde tint. Ik zou nooit een schaal van glas in de badkamer doen (in verband met val-gevaar en het risico op allerlei glas splinters). Liever dan iets van plastic. Of een kastje maar dan op (hoge) pootjes van plastic.
Wat leuk dat je mij hebt genoemd! Ja joh. Had ik je ooit verteld (heel gênant) van een man die mij via MP had benaderd of ik in ruil voor een geldbedrag bepaalde foto’s aan hem wilde sturen. Brrrrrr. Heel snel dat contact geblokkeerd.

Annette
5 maanden geleden

Wat lief van Ilona dat ze je zo’n mooi pakket stuurt. En je badkamer is echt prachtig. Bij de Action hebben ze mandjes van plastic die zijn wellicht wat voor je handdoeken? Ik doe ook niets meer op marktplaats, ik zet mijn kleding op Vinted vind het erg prettig werken tot nu toe en geen problemen gehad, wel eens een rare opmerking dat ze voor heel weinig iets willen kopen maar ik krijg eigenlijk altijd wel mijn vraagprijs. Ik heb met marktplaats ook te vaak gehad dat mensen het zouden komen halen en dat ze dan niet op komen dagen… Lees verder »

chucky1012
5 maanden geleden

Wat erg.
Zo had ik ooit ook verschrikkelijke reacties gehad.
Toen was ik er ook nee gestopt.
Zo mooi is de nieuwe badkamer.
Schattig zijn de poezen……

Xoxo

Ilona
Ilona
5 maanden geleden

Jullie badkamer is prachtig geworden! Handig ook die douchepaal van de Lidl. Bij Ikea hebben ze volgens mij wel leuke glazen schalen of anders een soort accubak (Action) van glas. In het vorige huis had ik van die gehaakte stoffen mandjes met een paar opgerolde handdoekjes die hebben ze ook bij de Action. Ja MP is vervelend. Wij hebben er nu wat “gratis” dingen op bijv. een spiegelkast die Euro 1.000 gekost heeft (die hing er al) maar ik wil graag alleen een spiegel met planchet zodat ik ook wat leuke dingen kan neerzitten. Willen daar een paar flesjes wijn… Lees verder »