keek op de week 37 2017 a
Artikelen, Action, Food & Drinks, Haarverzorging, Keek op de Week, Lifestyle, Winkelen

KeeK op de WeeK 37- Uit de oude doos, Budget, Katjes & Calorieën

Hi liever KeeKers! Deze week een echte cake, pittige chocolade en bonbons met rode wijn. En of ik niet genoeg calorieën binnen krijg… met de Scoopy app kan je lekker gratis shoppen. Calorierijke en caloriearme hapjes 😉

keek op de week 37 2017

Foto: Shutterstock

Een “echte” cake!

Deze week hebben wij een lekkere cake gebakken! Ik vind de meeste cakes bij de supermarkt gewoon niet lekker. Zit altijd een typisch smaakje aan.

cake 1

Deze cake moest ik jullie natuurlijk laten zien in deze KeeK.  Hij was super lekker en nu is ie op…

cake

Volgende week nog een bakken, Jeroen?

 

Bonbons

Ja, ze zijn er weer! Jeroen heeft weer bonbons gemaakt. maar nu zit er rode wijn in.

zelfgemaakte bonbons

Het witte wat je ziet is witte chocolade.

bonbons

Meer chocolade

Groei je niet onderhand dicht, Babs? Nee, hoor. Ik eet per dag 1 à 2 plakjes cake en 1 bonbon.  Ik ben echt een zoetekauw, je zal mij niet snel zien met een zak chips of Pringles. Maar lust die ook wel, hoor!

wasabi delicata chocolade

En ik vind het leuk om allerlei verschillende en gekke soorten te proberen.

Scoopy

scoupy-1

Dit is een handige app! Er zijn producten die je gratis kan krijgen of met heel veel korting. Het werkt heel simpel: Je installeert de app en zo zie je wat er allemaal gratis (of afgeprijsd) is.

1- In de supermarkt kan je het product ook scannen zodat je zeker weet dat je de goede gepakt hebt.

2- Daarna moet je met je smartphone de kassabon fotograferen (gewoon thuis). Vaak in delen/etappes want de kassabon is soms te lang.

3-De eerste keer voer je je bankgegevens in en je krijgt een mail dat hij verzonden is en daarna of het goed of afgekeurd is. (ik had een product op de kassabon niet goed in beeld gebracht en je kan het gewoon daarna overdoen)

4- Binnen 2 dagen staat het bedrag op je bankrekening.

Zo heb ik al een dure tandpasta voor €1 gescoord, een gratis fles Rivella, Chips (voor de man) en kinderpap…Ik vind dat zo lekker!

scoopy babypap

 

Gekocht

Deze nail foils bij Action. ik moet ze nog gaan gebruiken, maar lijken mij heel handig om glitterlak te verwijderen.

nagellak foils

30 stuks voor 0,99 cent

Cien Shampoo (Lidl)

cien shampoo

Ik heb deze shampoo gekocht, omdat veel bloggers er ook in hun nopjes mee waren, dat ben ik ook inmiddels! Prima shampoo die ook heel lekker ruikt. En dat voor maar €1,49!

 

Op de Beauty Trade Beurs

Bijna 7 jaar geleden ging ik met Debbie voor Beautyjournaal een dagje filmen op de beautybeurs in Utrecht. Man, wat een lollige dag was dat! Wij hebben zo gelachen! Nu ik het terugzie denk ik dat dat mij nu een stuk beter af zal gaan; nu zit ik tenenkrommend naar mijzelf te kijken. Ach, wat maakt het ook eigenlijk uit, het is een leuk filmpje geworden en grappig om weer terug te zien.

16,17 en 18 september kan je nog een kijkje nemen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vorig jaar was ik er ook, lees mijn verslag hier (als je het leuk vindt ;))

Marie en Toulouse

Het gaat goed met mijn lieve rakkers, kijk maar!

Toulouse heeft van die grappige lippen, lijkt wel of ie stiekem lipfillers gebruikt heeft! Hij laat het even aan jullie zien 😉

Samen kunnen ze het nog steeds prima vinden. Marie ligt op de stoel, Toulouse springt erbij, Marie staat weer op de grond. Etenstijd: Marie wil altijd het eerst kiezen tussen de bakjes eten, Toulouse krijgt dan de tweede keus….


marie en toulouse op bureaustoel

“Dag lieve KeeKers”, zegt Marie!

marie klein

Tot de volgende week!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Lianne
4 jaren geleden

De cake en de bonbons zien er heerlijk uit! Hoe was de chocolade die je probeerde?

Irene
4 jaren geleden

Wat een lekkere dingen maken jullie! Wat een leuke foto’s weer van jullie katten. Grappig dat Marie een beetje de baas is!

Natascha
4 jaren geleden

Wat een geweldig filmpje Babs! Ik was vandaag op die beurs. Best leuk! En wat een heerlijks allemaal, die chocolaatjes. hmmmmmm 🙂

Charel
4 jaren geleden

Die shampoo is echt fijn he van de Lidl!

Annette
4 jaren geleden

Die bonbons gaan er elke keer professioneler uit zien 🙂 lekker hoor, wij hebben net een pop-up store van de pepernoten winkel gekregen, zucht…. moest natuurlijk even wat smaken proberen. Ik bak ook graag cake, lekker.

Sylvia
4 jaren geleden

Oeh wij hebben al zo lang geen cake meer gebakken. Toch maar weer eens doen. Ben benieuwd naar de shampoo. Die van mij is bijna op en mijn merk verkopen ze hier niet. Dus moet iets “nieuws” uitproberen. Wat een heerlijke katten heb je toch.

Deb
4 jaren geleden

Wat een heerlijke uitgebreide KeeK! In jouw man schuilt volgens mij een echte banketbakker, zijn bon bons zien er elke keer mooier uit! Ik ben benieuwd naar de nail foils. Ik draag bijna nooit glitterlak omdat ik het altijd zo’n gedoe vind om het eraf te halen. Met de feestdagen straks zijn glitters altijd wel erg leuk. Hopelijk maken deze foils ons leven wat makkelijker. Leuk filmpje ook, ik heb ‘em niet helemaal af kunnen kijken (dat lukt hier in huis gewoon bijna niet ;-)) maar moest wel ff lachen om die shatter lak van OPI. Ik was daar toen… Lees verder »

Deb
4 jaren geleden
Reply to  Deb

ps. misschien is het je al opgevallen, maar jouw foto’s vallen weg in Bloglovin’ .. dit viel me op bij jouw laatste 2 artikelen.

Willemse
Willemse
4 jaren geleden

aaahhh ….. iemand die ook zo gek is op kinderpap.
Echt ‘ n guilty pleasure van mij en mn inmiddels volwassen kids om af en toe z’on pakje pap mee te nemen of ook lekker van die kleine pakjes peutermelk of olvarit fruit puree.

Hennie
4 jaren geleden

Wat een hemelse bonbons kreeg je weer voorgeschoteld. Ze zien er echt uit alsof ze uit een chocolaterie komen! Eigengemaakte cake is inderdaad altijd het lekkerst. Ik ga vandaag iets met cake en banaan en chocola maken voor onder Heel Holland Bakt. Lekker kneuterig. 🙂

bychristiana
4 jaren geleden

Ah lekker, zelfgebakken cake! Mijn vriend bakt ook graag zelf, ze zijn dan gewoon wat ‘krokanter’ dan die van de supermarkt. Ik ben heel benieuwd naar die folies om nagellak te verwijderen. Laat je weten wat je daar van vindt?