Vetia Floris Super Radiance Elixir
Artikelen, Huidverzorging, Skincare Solutions

SkinCare Solutions haalt innovatieve elixers van Vetia Floris naar Benelux

SkinCare Solutions haalt innovatieve elixers van Vetia Floris naar Benelux

Het Limburgse SkinCare Solutions brengt twee innovatief ontwikkelde serums van het Zwitserse Vetia Floris naar de Nederlandse en Belgische markt. Na de introductie van de Vetia Floris Nourishing Day Cream en de Conditioning Night Cream, is het nu de eer aan deze intensief verzorgende elixers met lelie-extract om liefhebbers van kwalitatieve, luxueuze en volledig biologisch gecertificeerde producten te verrassen.

Vetia Floris Super Radiance Elixir

Super Radiance Elixir – verfrissend en verstevigend effect

Met de introductie van de Super Radiance Elixer, die een beauty award won bij Madame Figaro, maakt de wereld der huidverzorging voor het eerst kennis met een verstevigend en verfrissend biologisch serum dat de huid actief hydrateert en fijne lijntjes doet verdwijnen. Dankzij de maximale concentratie aan actieve ingrediënten als macademia-olie, goudpartikels en Gatuline RC Bio, én het ontbreken van parabenen en minerale oliën, zal de huid een ongekende boost krijgen bij dagelijks gebruik van het serum. Verstevigt de elasticiteit van de huid, hydrateert en geeft de huid een jeugdige look.

Gebruik: neem een klein druppeltje in de hand en breng het met de handen op de gereinigde huid aan. Begin met de wangen, vervolg met de kin en sluit af met neus en voorhoofd. Voor een complete verzorging, Vetia Flora Nourishing Day Cream of Conditioning Night Cream aanbrengen.

Actieve ingrediënten:
√ Gatuline RC Bio
√ Rovisome HA
√ Ajidew ZN-100
√ Gold dust
√ Macadamia nut oil
√ Babassu oil
√ Parfumering met het vruchtwater van de Bio-Sinaasappel

Supreme Moisture Elixir – hydraterend effect

Vetia Floris Supreme Moisture Elixir 50ml

 

De Supreme Moisture Elixir is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Samen met de Super Radiance Elixir, is het de eerste volledig biologisch gecertificeerde serum binnen de premium cosmetica met rijke concentraties aan voedende ingrediënten. Dankzij de rijke aanwezigheid van lichaamseigen hyaluronzuur, in combinatie met macademia-olie, Penavitin en fijne goudpartikels, wordt de kwetsbare huid van het gezicht beter beschermd tegen weersomstandigheden en andere invloeden. De ingrediënten hydrateren de huid, verbeteren de elasticiteit, geven het een subtiele glans en laten fijne lijntjes verdwijnen.

Gebruik: neem een klein druppeltje in de hand en breng het met de handen op de gereinigde huid aan. Begin met de wangen, vervolg met de kin en sluit af met neus en voorhoofd. Voor een complete verzorging, afmaken met Vetia Flora Nourishing Day Cream of Conditioning Night Cream.

Actieve ingrediënten:
√ Pentavitin
√ Gorgonian extract
√ Hyaluronic acid bio
√ Ajidew ZN-100
√ Gold dust
√ Macadamia nut oil
√ Babassu oil
√ Parfumering met het vruchtwater van de Bio-Sinaasappel

Over Skin Concept en Vetia Floris

Het Zwitserse Skin Concept sluit met de introductie van Vetia Floris het gat tussen luxueuze en biologische huidverzorging. Hiermee worden hoge eisen rondom luxe gecombineerd met het hoogste niveau van gecertificeerde biologische ingrediënten.

Alle Vetia Floris huidverzorgingformuleringen voldoen aan de hoogste normen voor natuurlijke cosmetica door NaTrue, drie-sterren certificering. Alle producten van Vetia Floris zijn gekwalificeerd en gegarandeerd met minimaal 95 procent biologische ingrediënten. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van synthetische, petroleumafgeleide of genetisch gemodificeerde stoffen en dat zij worden geproduceerd onder milieuvriendelijke omstandigheden.

Over SkinCare Solutions

SkinCare Solutions is de exclusieve importeur in de Benelux van onder andere het Zwitserse Vetia Floris, Swisscode Pure, Vinoderm en Skin Balance. Naast het leveren van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, is het Limburgse bedrijf tevens verantwoordelijk voor het vermarkten van de originele zuurstofbehandeling van Nora Bode met het gepanteerde OXYjet zuurstofdrukinjectiesysteem.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments