ooglift stickers
Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen, Oogschaduw, Overhangende oogleden, Winkelen

Test! Wonderstripes versus Easylift oogliftstickers

Overhangende oogleden, hooded eyes. Ik bekijk alle tutorials met tips and tricks. Believe me, ik verslind alle info totdat ik die kleine, maar toch buiten mijn budget liggende operatieve ingreep kan laten doen.

Dus ga ik de boel ‘liften’ met tape. Want in principe is dat de optische truc.We gaan weer voor een ooglidcorrectie zonder mes… Maar nu met de Wonderstripes!

ooglift stickers

Nee, een ooglidcorrectie krijgt u niet…

Mijn zorgverzekering blijft hardnekkig bij hun standpunt. Nee, mevrouwtje, het moet aangeboren zijn en wij vergoeden alleen cosmetische behandelingen als u zich wilt laten ombouwen tot een ander geslacht. Voor chronische hoofdpijn? Daar hebben wij pillen voor. En laat nu een van de bijwerking van die pillen zijn dat mijn ogen ook steeds slechter worden.

Dus én koppijn én een blurry zicht. ‘s Avonds een boek lezen gaat alleen maar als ik mijn wenkbrauwen tot mijn haarlijn optrek. Hoezo krijg je daar voorhoofdsrimpels van? Wat kijkt Babs ‘s avonds toch altijd verbaasd…;)

Ik wil nog even wat kwijt over ons ‘zorgstelsel’. Hebben jullie laatst Radar gezien?   Bij een mevrouw zaten haar ogen zo dicht dat ze haar hoofd compleet naar achteren moest laten hellen om überhaupt iets te kunnen zien. Dus kreeg ze ernstige nekklachten.(nekklachten… hé, dat heb ik ook en daar al honderden euro’s aan uitgegeven)
Wat wel werd verzekerd waren de behandelingen voor haar nekpijn. Hadden ze haar op tijd die ooglidcorrectie gegeven, zou er niets aan de hand zijn geweest.
Het bizarre is dat ze na die uitzending de behandeling wel vergoed kreeg. Dat hadden ze wel eerder kunnen doen, en niet ná Radar. Schandalig!
Zo zie je maar weer. De macht van de televisie.

Zij zijn altijd maar bang dat het om een cosmetisch iets gaat, maar wat mij en veel anderen betreft is het een medisch iets.
Ik ben blij voor die vrouw, maar triest dat die zorgverzekeraar haar niet eerder hielp. Je betaalt je toch blauw aan al die verzekeringen?

De truc om wat verlichting te geven, om dan maar zelf een ooglift te simuleren…

Dat wordt dus een lucifer tussen mijn oogleden klemmen om ze open te houden. Gelukkig is er een slimme truc om die ogen wat open te trekken. Stickers.

Ik kocht al de Easylift Eyes van … ja, die dus… Telsell. Zij werken als een trein. Ik draag ze alleen als ik een fotoshoot heb, dus doe ik er heel lang mee.

Nu hebben ze bij Douglas ook van die handige plakkertjes. Maar anders van vorm. En goedkoper.

Welke zitten fijner en laten mij er weer uitzien als een jonge deerne? Let the battle begin!

De Eye Magic Instant Eye Lift ofwel de Easy Lift Instant Eye Lift

Een beetje verwarrend. Bij de webshop van Telsell heten ze Easy Lift, maar op het doosje wat ik heb staat het eerste. Beide een mond vol. Bij een winkel zou ik geheid over die zin struikelen…

Deze gebruik ik al een tijdje, want eigenlijk was er geen andere optie. Als ik ze nu vergelijk met de Wonderstripes zijn ze een stuk groter en ietwat ronder bij de hoeken.

Ze plakken goed, maar ik ben toch altijd huiverig dat mensen het zien als ik mijn ogen sluit. Toch valt dat enorm mee, want niemand ziet ze zitten. Zelfs visagisten niet.

Er zit ook een klein potje vaseline/gel bij. Je smeert wat op de plakkant, waardoor je nog een beetje kan schuiven als ze niet helemaal perfect (boven) mijn imaginaire crease zitten.

De WonderStripes- de nieuwste beautytruc van de sterren

Helemaal nieuw zijn ze natuurlijk niet. In Japan gebruiken ze al talloze variaties om een minder Aziatische en meer Europese oogopslag te krijgen.

Wonderstripes zorgen in een oogwenk voor een frisse en stralende blik. Je ziet ze niet op het oog en gaan de hele dag mee, en als dat nodig is, de hele nacht. De kleur van de doorzichtige pleisters zorgen voor het effect van een ooglift.

Wonderstripes kunnen gebruikt worden door mannen en vrouwen van elke leeftijd. Je brengt ze gewoon aan in de oogplooi en direct wordt het oog vergroot.

Vooral bij hangende oogleden, bij vermoeide kleine ogen of naar binnen gedraaide oogleden worden mooie resultaten geboekt.

Je hebt ze in verschillende maten las ik op de website van Wonderstripes. S-M en L. Ik heb geen idee welke maat ik heb gekregen bij Douglas om uit te proberen. ( Nog super bedankt voor de service!)

Deze stickers zijn een stuk smaller en wat puntiger bij de uiteinden.

Ze plakken goed, maar je moet er, net zoals bij de Telsell stickers er goed op letten dat het hoekje niet ombuigt als je ze van het kaartje af haalt. Dan plakt het hoekje niet  tof op je huid.

Welke vind ik het fijnst?

Met vlag en wimpel de Wonderstripes! Ik had dat niet verwacht, maar deze dingen voel je helemaal niet zitten. Ik was, toen ik mijn gezicht schoonmaakte, totaal vergeten dat er nog eentje op zat. (ik heb het getest bij 1 oog, degene die het meest ‘hangt’.)

Het resultaat is zeker de moeite waard. Ik switch, als ik die andere opgemaakt heb, naar de Wonderstripes. Gewoon te koop om de hoek, bij Douglas.

Voordelen Wonderstripes:

De Wonderstripes zijn goedkoper. €19,95 voor 64 stuks.

De Easy Lift Eyes : €22,95 voor 64 stuks. En dan komen er nog verzendkosten bij.

De Wonderstripes zijn dunner van vorm, ietwat doorzichtiger en je ziet ze helemaal niet zitten. Yes!

Meer informatie over Wonderstripes vind je op wonderstripes.nl

Maar al met al hoop ik in de toekomst dit soort push-up gadgets nooit meer nodig te hebben. We wachten het af…

handtekening Babs

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jolanda
5 jaren geleden

Wat een verschil! Zelf heb ik daar ook wat last van, wat echt vermoeiend is. Telkens je wenkbrauwen optrekken zorgt bij mij voor veel spanning in mijn hoofd en dus hoofdpijn. Toch maar eens proberen!

chrissie
chrissie
5 jaren geleden

ik heb al een aantal jaren last van hangende oogleden ., doordaat mijn zorgverzekeraar het niet dekt kan ik geen ooglid correctie laten uitvoeren , wat zou dit een mooie oplossing zijn voor me

Annelou Bangert
Annelou Bangert
6 jaren geleden

Goed en grappig stukje Babs! Ik heb ze ook weleens gebruikt voor een speciale gelegenheid want bij mij beginnen mijn oogleden (ondanks een operatie zo'n acht jaar geleden) alweer aardig te hangen.

Hennie
6 jaren geleden

Ik heb ze inderdaad al eens gezien in het Oosten en het effect is mooi! Wat lekker dat je ze niet voelt zitten. Voelt het ook minder vermoeid voor je ogen als je ze draagt?

Is dit er ook voor billen en borsten? Hahaha. (Denk hier een boer met kiespijn bij.)

Annette
6 jaren geleden

Fijn dat ze in elk geval werken maar jammer dat het nodig is. Ik vind het ook absurd dat je dit niet verged krijgt. We zouden toch eens meer naar een cafetaria model moeten in de zorg. Die eenheidsworst is toch niet normaal? Wat je zegt je betaald je scheel (letterlijk en figuurlijk, hahaha) en dan kan je nog niet de zorg krijgen waar jij behoefte aan hebt.

Patricia
6 jaren geleden

Ik wist niet eens dat je hier ook al producten voor had. Fijn, want ik ben echt niet van de ‘messen’. Gelukkig is het ook nog niet nodig, maar wel fijn om te weten voor het geval dat.

Shopverslaafd
Shopverslaafd
6 jaren geleden

Mijn man heeft het laten doen
Kostte 700 euro
Ik vind het belachelijk dat deze medische dingen niet vergoed worden
Wil ik een man worden mag alles, maar zie je niet veel meer, heb je pech

Sonja
6 jaren geleden

Mijn zus heeft toch een mesje erin laten zetten, haar rolluikje ging bijna niet meer open.
Maar het lijkt mij ideaal voor de speciale dagen dat je net even een frissere blik wilt!