Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 9 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!
Artikelen, Lifestyle, Merken, Nothing but Nugi, Parfum, Win!

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

Vandaag kan je bij mij een geuren workshop winnen! Als wij het over geuren hebben en de emoties die geuren kunnen oproepen, dan ben je bij parfumeur Babita Versluis aan het perfecte adres. De Mabeille “Life Transforming Scents and workshops” vinden plaats op een sprookjesachtige en rustgevende locatie. Jij maakt kans om samen met een vriend(in) deze leerzame en leuke workshop te winnen. En… je krijgt je eigen parfum ook mee naar huis!

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 11 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

Over Babita

Mijn naam is Babita Versluis en ik heb een enorme drang om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van geuren!

Van kinds af aan, ben ik bezig met geuren. Tijdens mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden, maakte ik een speciale tabel voor geuren met bijpassende emotionele toestanden per persoonlijkheid. En later, tijdens mijn werk als parfumeur en productontwikkelaar, kwam ik erachter dat wat ik altijd (en overal) doe is het vertalen van emoties in geur. Ik ontdekte hoe geuren een krachtig middel kunnen zijn om je beter te voelen en wensen tot werkelijkheid te maken.

Wat mij betreft zijn geuren een belangrijke schakel bij het uitoefenen van de Wet van aantrekking (Law of Attraction). Visualiseren van iets dat je wil, is namelijk niet voldoende om het ook aan te trekken.

Je moet het echt voelen. En dat is precies waar geuren bij kunnen helpen.

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 13 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!Tijdens mijn parfumworkshops de afgelopen jaren, ontmoette ik honderden mensen waarbij geuren iets los maakte. Dat heb ik altijd zo inspirerend gevonden, dat ik de workshops ben gaan verdiepen om ze nog beter aan te laten sluiten. Ik hoop dat deze nieuwe mix van Aromacologie, de Law of Attraction en Psychologie nieuwe inzichten zal geven en iedereen weer een stap verder brengt in welke fase van hun leven ze ook zijn.

Geuren inspireren en maken wakker. En geuren doen vaak veel meer met je dan dat je in eerste instantie zou denken. Tijdens haar geuren workshops neemt Babita je mee naar een  fascinerende wereld van geuren. Ze maakt je bewust van de invloed van geuren op emoties en hoe je ze hierdoor effectief in kunt zetten om eenvoudig kleine- en grote doelen te bereiken. Door het jaar heen veranderen de thema’s van de workshops om je telkens weer opnieuw een sprankeling en boost te geven. Je kunt steeds kiezen uit drie soorten workshops, naar gelang de tijd die je hebt en de behoefte aan verdieping.

Na elke workshop neem je een eigen geur op maat mee, een l’eau d’esprit (bij de privé workshop in een extra grote maat). Deze l’eau d’esprit is een bijzonder parfum waar beweging in zit (ruikt elke dag weer net iets anders) en je gaat helpen om nog beter in je vel te zitten.

De workshops worden gehouden in het parfum atelier van Babita (in een gerenoveerde koeienstal) dat verscholen ligt in het groen van de Grenshoeve. Bij mooi weer worden de workshops in de buitenlucht gegeven in de boomgaard of op het omsloten stuk weiland bij het atelier (aan zo’n sprookjesachtige lange tafel en met van die lampionnetjes in de bomen, zie je het al voor je?).

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 15 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

De Grenshoeve is gelegen op het prachtige landgoed van kasteel Duivenvoorde (Voorschoten). Het is een idee om de workshop te combineren met een wandeling over het landgoed. Vanaf het terrein van het atelier is er een stiekeme sluiproute…

Programma 2020

Februari:  Ik hou van mij

In februari staan de workshops in het teken van liefde.

Maar misschien niet zoals je het direct zou verwachten…Ik ga het namelijk niet hebben over romantische liefde van of voor een ander, maar over liefde voor jezelf!

Maar al te vaak hollen we onszelf voorbij. In de waan van de dag vergeten we soms om echt goed voor onszelf te zorgen en stil te staan bij dingen die belangrijk voor ons zijn en wat we eigenlijk willen. Voor je het weet, raak je een beetje leeg en drijf je van jezelf af. Meestal heb je dat in eerste instantie niet eens door, omdat je het gewoonweg te druk hebt!

En je bent niet de enige. Kijk maar eens om je heen. In de supermarkt, op het schoolplein of station… hoe vaak kom je nou iemand tegen die echt straalt en waarvan je ziet dat hij of zij bezig is met een passie?

Dit kan wat mij betreft anders! En moeilijk is het echt niet.

Deze maand leer ik je hoe je met geuren, rust en aandacht voor jezelf kunt scheppen en zoeken we uit van welke geuren je blij wordt. Je wordt hierdoor bewuster van jezelf. Dat ga je ook uitstralen naar je omgeving, waardoor je veel meer dingen aantrekt die goed voor je zijn. Als je in de eerste plaats van jezelf houd, heb je zoveel meer te bieden.

Maart, April en Mei: Een nieuw begin

Heb je het gevoel soms een beetje vast te zitten in een situatie of omstandigheid? Dat kan zwaar zijn en je kunt erin blijven hangen. Vastzitten kan in allerlei gevallen, zoals bijvoorbeeld in een relatie, werk- of gezinssituatie of een conflict. Je kunt je boos, machteloos of verdrietig voelen en het drained energie.

Maar wist je dat je dit gevoel juist ook positief kunt gebruiken om een nieuwe start te maken?

Het ‘ik zit vast gevoel’, geeft namelijk aan dat er iets aan de hand is dat je niet wil. En als je weet wat je niet wil, komt er ruimte voor wat beter bij je past. Eigenlijk een heel krachtig mechanisme dus.

In deze maanden leer ik jou hoe je jezelf met behulp van geuren telkens uit een situatie kunt trekken waarin je vast zit en in no time  op weg bent naar een nieuwe start. We zoeken uit welke geuren jou triggeren om te gaan doen wie je bent.

Juni: Manifesteren

Wanneer de avondlucht verzadigd lijkt van zware bloemen geuren in combinatie met grasachtige tonen, voel je de zomer tot diep in je ziel. Een gevoel dat ontspant en inspireert tot creëren.

De dagen zijn langer en de zon geeft fantastische energie. In de zomer voel je je vaak extra goed. Gebruik deze kracht om te manifesteren, dus om jouw wensen tot werkelijkheid te maken. Waar (dag)droom je van? Wat maakt je blij? Wat zou je willen hebben? Wat zou je willen doen? Niets is onmogelijk!

Deze maand leer ik je hoe je geuren kunt gebruiken om met de Wet van Aantrekking (Law of Attraction) te manifesteren. We zoeken samen uit welke geuren je nog meer kracht geven. Er gaat een wereld voor je open als je gaat zien dat je daadwerkelijk je eigen realiteit kan creëren!

September, Oktober, November: Loslaten

Wanneer de zomer langzaam overgaat naar herfst, gebeurd er iets magisch. Alsof de geuren een beetje poederachtig worden en zachtjes om je heen dwarrelen als de blaadjes die van de boom waaien. Een tijd om los te laten.

Heb je weleens last van een nare gebeurtenis of periode uit het verleden die ineens opduikt en je een rot gevoel geeft? Dat kan je behoorlijk in de weg zitten en blokkeren. Zou het niet heerlijk zijn om zo’n fase die al geweest is gewoon eens even lekker op te ruimen?

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 25 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

Deze maanden leer ik hoe je nare gebeurtenissen uit het verleden een plek kunt geven en hierdoor op kunt ruimen. Geuren zijn daar echt een onmisbare tool in omdat ze in staat zijn je  terug te brengen naar je kern en je alles in perspectief te laten zien. We gaan uitzoeken welke geuren je een ‘peace of mind’ geven.Heerlijk licht voel je je dan.

December: Naar binnen

In december gaan we naar binnen. In ieder geval letterlijk, want het wordt kouder. Maar hoe mooi is het om ook figuurlijk naar binnen te keren om te beseffen hoe magisch het leven eigenlijk is? Als je hier bewust van wordt, zie je ineens zoveel meer schoonheid om je heen! Dat trekt op haar beurt nog meer moois aan en dan  zit je dus in een waanzinnige flow.

Soms rollen we na de feestdagen uitgeput het nieuwe jaar in. We hebben lopen rennen en vliegen om iedereen blij te maken, hopend dat alle drukte snel weer achter de rug is. Zonde!

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 27 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

Deze maand leer ik je hoe je het beste voor jezelf uit december haalt met behulp van geuren. Opladen in plaats van uitgeblust raken voor en tijdens de feestdagen. Genieten van een sprookjesachtige, liefdevolle tijd. Samen zoeken we naar geuren voor een warm en comfortabel gevoel.

Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum! 29 mabeille Win een Geuren Workshop (Mabeille Life Transforming Scents) en maak je eigen Parfum!

Extra informatie: 

Per workshop geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 en een maximum van 15 personen. Je kunt voor een groep boeken of individueel. Is je groep kleiner dan 15 personen, schuif je gezellig met elkaar aan. Mocht het gewenst zijn om alleen met de eigen groep een workshop te volgen kan dit vanaf 10 personen, volgens een uitgekozen thema en op afspraak.

Prijzen: 

  • Geuren workshop “Green as Grass”– 1 uur, €50 inclusief 5ml l’eau d’esprit. Een introductie van de thema geuren d.m.v. een geurenproeverij en het maken van een geurenschets voor een eau d’esprit (5ml) die je mee neemt naar huis.
  • Geuren workshop intensief “Wake up and smell the roses”– 2.5 uur, €99 inclusief 5ml l’eau d’esprit. Een verdiepende workshop over geur, psyche en de werking van The Law of Attraction. Met geurenproeverij en het samenstellen van een eau d’esprit (5ml) die je mee neemt naar huis.
  • Geuren workshop privé (1 persoon) “Bloom with grace” – 1.5 uur €165 inclusief 50ml l’eau d’esprit. Een prive workshop over geuren, psyche en The Law of Attraction helemaal toegespitst op jou. Tijdens de workshop wordt er een eau d’esprit gemaakt die je in een 50ml fles mee naar huis neemt.

Tijden:

  • Ochtend: 10.00 – 12.30
  • Middag: 15.00  -17.30
  • Avond: 19.30 -22.00

Over Mabeille

Mabeille komt van Abeille (honingbijtje). De spirituele betekenis: The bee symbolizes community, brightness and personal power. Follow the bee to discover your new destination. The ancient Druids saw the bee as symbolising the sun, the goddess, celebration and community.

Voor meer informatie en boekingen: mabeille.com .

WIN! WIN! WIN!

Wat kan je winnen?

De 2,5 uur durende workshop “Wake-up and smell the roses!” En je krijgt natuurlijk je eigen persoonlijke geur op maat mee!

Hoe kan je winnen?

  1. Laat in een reactie achter waarom je graag een parfum/ geuren workshop wilt volgen.
  2. Tag bij de post op Facebook jouw vriendin met wie je daarnaartoe wilt gaan. Die vriendin moet dan ook een reactie achterlaten in de comments, liefst onder de persoon die je getagd heeft, dus bij beantwoorden). Het is geen probleem als die persoon geen Facebook heeft, een vermelding met wie je wilt gaan is dan genoeg. Delen=lief en wordt gewaardeerd!

That’s it! Ik maak op 11 februari (mijn verjaardag) de winnaar bekend!

Succes allemaal!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
MaleSensePro
2 jaren geleden

I love tiny bottles… they are great when exploring new smells.. but usually I should say it hard to find the bigger bottle of the tiny counterparts :/

Rory
2 jaren geleden

Wow, dit klinkt heel bijzonder. Eigenlijk lijkt het mij wel heel leuk om mee te maken, alleen ben ik even aan het minderen met events en afspraken. Vooralsnog doe ik niet mee, maar het klinkt sowieso enorm leuk om te bewaren en later nog eens over na te denken. Vooral het thema ‘loslaten’ van het najaar spreekt mij heel erg aan.

Deb
2 jaren geleden

Wat ontzettend interessant! En wat leuk dat je een workshop mag weggeven. Wens alle deelneemsters heel veel succes!

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
2 jaren geleden

Lijkt me heel erg interessant omdat ik in een parfumerie zaak werk.

Cindel
2 jaren geleden

Super leuk! Ik ben toevallig net bezig met het lezen en begrijpen van de the law of attraction via het boek the secret! Lijkt mij super leuk om mee te maken en te ervaren of het mij wat meer rust kan bieden. Heb laatst al veel gelezen over wat geuren voor je kunnen betekenen. Alleen waar begin je dan? Dit lijkt mij een mooie start en al helemaal leuk om met een vriendin te doen!

Tessa
2 jaren geleden

Wat een bijzondere workshop lijkt me dit!

Annette
2 jaren geleden

Ik vind maar weinig geuren echt lekker, dus dit lijkt me heel interessant. Ik ga een gokje wagen. Leuk Babs!