treacle moon lemonade en blackberry 1
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken, Reviews, Treacle Moon

Onder de douche met: Sweet Blackberry Memories’ & ‘Those Lemonade Days’

Splish Splash I was taking a bath!  Kennen jullie dit nummer van Bobby Darin? In die tijd (50-er jaren) had je allemaal van die vrolijke liedjes en zo voel ik mij ook als ik met een nieuw douchegel onder douche spring…
Those lemonade days, zo’n leuke naam. doet mij verlangen naar de tijd dat je echt genoot van een simpel glaasje oploslimonade met water. Echte “Lemonade” bestaat eigenlijk uit citroensap, suiker en water.  Verfrissend en dorstlessend. Eens kijken of de bathgels van Treacle Moon ook zo verfrissend zijn!

treacle moon lemonade en blackberry

Sweet Blackberry Memories

 

De geur van blauwe bessen is zacht, zoet en lekker fris. De nieuwe Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Sweet Blackberry Memories’ brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van je kindertijd en spelen in het bos, waarin je bosbessen plukte voor het maken van je eigen jam. Met het rijke schuim van deze nieuwe variant bad- en douchegel hul je jezelf in de sprankelende geurbeleving van sappige blauwe bessen!

O ja, ik kan mij hier helemaal in vinden. vroeger plukte je bessen en je stopte ze gewoon in mond. Niks wassen en niet op internet kijken of het giftig was. Those were the days! (niet nadoen natuurlijk, je zou toch een giftige bes oppeuzelen…)

 

Wat vind ik ervan?

De geur is lekker, maar niet overheersend krachtig. Persoonlijk hou ik van doucheproducten met een stevige bite. Maar dit is perfect voor degene die niet de hele tijd naar bosbessen wil ruiken,  zeker een aanrader!

treacle moon

 

Those Lemonade Days

That warm sunny feeling
… you know the one…
when for no proper
reason your tummy just
goes all weird and you
grin like a silly hen.’

– Treacle moon

Dat warme, zonnige gevoel, je kent het vast wel, waarbij je opeens vlinders in je buik krijgt en grijnst van oor tot oor. Dit gevoel krijg je bij de intens zomerse geurbeleving van Treacle Moon™ ‘Those Lemonade Days’ Bath & Shower Gel. Deze succesvolle geurvariant is op veler verzoek terug van weggeweest! Hul je met deze verrukkelijke bad- en douchegel in de tintel frisse geur van citroenlimonade, die je humeur onmiddellijk een intens vrolijke boost geeft!

Ik wist dat deze bestond maar niet dat die uit de collectie was. Farah heeft hem toendertijd getest  (goh, toen blogde ik nog niet zo lang)

Nu kon ik hem zelf testen en deze is zeker mijn favoriet geworden. Beide staan in de douche en het is dat ik ze allebei moet testen, maar ik pak het liefst de Lemonade variant. Een frisse, ietwat zoete geur waar ik heel happy van word. Wat mij betreft mogen ze die geur ook meer oemph geven, zodat de doucheruimte en wij daarna ook zo  lekker ruiken!

Blij dat deze terug is.!

 

Voor de liefhebbers meer tekst van het liedje, zingen jullie mee?

Splish, splash
I was takin’ a bath
Long about a Saturday night… yeah!
Rub-a-dub
Just relaxin’ in the tub
Thinkin’ everything was all right…

Well… I stepped out the tub
Put my feet on the floor
I wrapped the towel around me
And I opened the door.

And… then-a… splish, splash
I jumped back in the bath
Well… how was I to know
There was a party going on.

They was a splishin’ and a splashin’
Reelin’ with the feelin’
Moving and a groovin’
Rockin’ and a rollin’… yeah!

Bing, bang
I saw the whole gang
Dancin’ on my living room rug… yeah…
Flip flop
They was doin’ the bop
All the teens had the dancin’ bug.

There was Lollipop with-a Peggy Sue
Good Golly, Miss Molly was-a even there, too!
A-well-a…. splish, splash
I forgot about the bath
I went and put my dancin’ shoes on… yea!

Splish, splash… yeah!

 

Ik heb die vrolijke stickers die erbij zaten ook opgehangen aan mijn kerstboomladder… Staat super leuk!

treacle moon aan kerstboom

De producten van Treacle Moon zijn dierproefvrij, 100% vrij van parabenen en verpakt in recyclebaar plastic. Treacle Moon™ ‘Those Lemonade Days’ en alle andere Treacle Moon™ producten zijn verkrijgbaar bij ETOS en Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 jaren geleden

Treacle moon is echt een fantastisch merk. Alleen is het jou opgevallen dat op de fles van de blackberry memories een verkeerde plaatje is geplaatst. Je zie namelijk blueberries. Blackberries zijn bramen ;p -x-

Deb
Deb
5 jaren geleden

Wat een leuke en vrolijke review heb je ervan gemaakt! Ik krijg spontaan zin om onder de douche te springen (en te zingen) met Those Lemonade Days want dat lijkt me een enorm lekkere geur zoals jij ém omschrijft.

Vanessa
5 jaren geleden

De verpakking van deze douchegels ziet er zo leuk uit! Ik ben het meest benieuwd naar Those Lemonade Days, die lijkt me heerlijk voor de zomer!

Sandra
5 jaren geleden

Zie deze producten altijd bij Nesrin voorbij komen en zij maakt mij altijd zo benieuwd hiernaar! Ahhh ik moet het nu écht eens gaan kopen. Wil het wel proberen namelijk! De geuren lijken mij ook erg lekker. 😀

YuSt
5 jaren geleden

Ik kende dit lied niet eens, shame on me!
Ja ze zijn echt heeeeeeeerlijk! Ik hou ook erg van deze producten, feest in de badkamer!

Melike
5 jaren geleden

Hihi ik zag de aankondiging al op instagram;) Ik was heel benieuwd, want ik kon het niet helemaal ontdekken op je kaartjes muur. Hoezo nieuwsgierig..haha. Dit lijken mij echt twee heerlijke verwen douchegels. Zo lekker als ik onder de douche sta en het overal lekker ruikt! Ik ga dit zeker eens kopen!

Astrid
5 jaren geleden

Deze flessen zien er altijd zo leuk uit! Ik ben ook gek op citroen, wil deze zeker graag proberen!

Evelien
5 jaren geleden

De geuren lijken me heerlijk, vooral Blackberry Memories!

Annette
5 jaren geleden

Lekker, ik had een keer de Meloen geur gewonnen. Was er een beetje bang voor maar was heerlijk wel zoet maar niet zo mier zoet echt gewoon lekker zomers zeg maar.

Jolanda
5 jaren geleden

Jaaaa, deze zijn heerlijk!! Maar dat vind ik altijd wel van Treacle Moon eigenlijk. Leuke review en wat is die ladder leuk zeg!!